Laboratuvar için şarjlı tornavida tavsiye edermisiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ofkar

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar laboratuvarımda bulunan taburelerin alt kısmı sunta ve vidalar zamanla çıkıyor, vidaların tutması için var olan vida yerlerinin dışında yeniden suntaya vidalamak gerekiyor. Bunun için çok enerji harcamadan şarjlı tornavida kullanmak istiyorum.

Suntaya vidalama yapabileceğim bir şarjlı tornavida tavsiyeniz var mı? Bu iş için 4.8 v değerindeki aletler iş görür mü?

Hocam bu ürünü aldınız mı ? Bu konu hakkında fikri olan var mı ? Sadece bilgisayar vidası takıp çıkarmak için bu önerilen alet yeterli olur mu?

ilandakiler fazla zorlamaya gelmiyor, delme ve zorlama yapacaksanız bataryası ölüyor, sadece basit söktak yapacaksanız iş görür.
2 tane 4.8maestro bozdum(batarya bitirdim, bataryasıda zaten 4 şarjlı pil) halen bi tane 4.8 maestro var basit işlerde kullanıyorum, bi tanede büyük 14.4 volt çift batarya dbk var delme ve zorlamada hiç problem yok (79 tl ye almıştım)

Arkadaşlar eğer şarjlı tornavidanızın bataryasından memnun değilseniz, pil satan elektronikçiler pili değiştiriyorlar. hatta daha güçlü bir pil ile değiştirebilirsiniz de. ben bu şekilde bir değişim yaptırdım eskisinden daha iyi oldu. Ankarada konya sokakta bu işi yapıyorlar. belki netten satış yapan yerlerde vardır.

Geri