Laboratuvara PC Alma hakkında yardım?

Kodla Büyü

N3CAT1

Site Gezgini
Arkadaşlar laboratuvarımıza PC alıcaz ama müdür bey ihaleyle veya devlet malzeme ofisinden direkt alabiliriz dedi. Buralardaki fiyatlara bakıyorum normal piyasadaki makinelerden çok daha pahalı. Birkaç PC satan firma ile görüştüm. Bunlarda da durum çok farklı değil.

Elimizdeki ödenekle en iyi şekilde PC almak istiyorum. İnternet üzerinden alamaz mıyız? Veya başka bir satın alma türü var mı acaba?

hocam eğitime %100 destek adı altında Milli Eğitim Müdürlüğünden yazı alarak vergi dışı alabilirsiniz 1000 tl olan bilgisayarda en az 200 tl indirim olur böylece bütçenizle daha iyi bilgisayarlar alabilirsiniz. veya bilgisayar parçalarını ihale usülü alarak kendiniz birleştirebilirsiniz öyle daha ucuza gelir.

hocam firmalar çok sıcak bakmıyormuş eğitime %100 destek olayına. kdv farkı geç yatıyormuş firmaya sanırım.

N3CAT1' Alıntı:
hocam firmalar çok sıcak bakmıyormuş eğitime %100 destek olayına. kdv farkı geç yatıyormuş firmaya sanırım.

hocam teknosa hepsiburada gibi internet üzerinden alacağınız alışveriş sitelerinde yardımcı oluyorlar ben okula projeksiyon vs almak için sormuştum. yardımcı oluyorlar o konuda. tabi gidip gittigidiyor n11 gibi yerlerden alırsanız sıkıntı olabilir. Ayrıca firmalara kdv yatmasına gerek yok vergiden düşüyorlar sizin ödediğiniz ücreti işlerine geliyor.

Yazın Tanesini 1000 liradan aldık, böyle birşey toplayıp ihaleye çıkabilirsiniz.

intel skylake g4400 Cpu
MSI H110M PRO-VD Anakart
Hı-Level 4 Gb DDR4 2133Mhz Ram
Sandisk 120GB UltraII SSD
Frisby Kasa
Philips 19'' 1600x900 LCD Ekran
Everest Mouse-Klavye Seti

hocam kesinlikle atom bilisimle gorusun. fiyatta da kolaylik saglayacaklardir.
ben gecen sene laboratuvarimi oyle kurdum. 12 pc aldim. kasa, klavye, mouse. monitorleri de gittigidiyor n11 gibi sitelerden kapmya kovalayarak aldim. kredi karti kampyanlari ile de birlestirdim. bir hayli iyi oldu.

ben size kurumsal makinleri tavsiye ederim, biz okulumuza kurduğumuz yeni laboratuvara dell optilex 3020 kasalardan aldık. bütün uyum testleri dell tarafından yapıldığı için parçalar arası sorum çıkmıyor. kasalar süper dizayn edilmiş. ve bir arıza olduğunda yerinde teknik servis hizmeti var. adamlar gelip alıyor, tamir edip geri getiriyor, bilgisayarcılarla uğraşmadan kurumsal firma ile işinizi hallediyorsunuz. hp ninde bu tarz kasaları var, tavsiye ederim. biz dell lerden çok memnun kaldık. i5 4590 işlemci, 4 gb ram, 500 gb disk var, kutulu geliyor,isterseniz ekran kartıda eklersiniz, içinden klavye mause set çıkıyor. bence düşünün derim.

Geri