Laboratuvarda Sınav Yapmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hyrgul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hyrgul

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar
Bilgisayar başındaki uygulamalı veya yazılı sınavlarımızda yanyana oturan öğrencilerin birbirini görmemeleri için ya grubu ikiye bölüp arada boş bilgisayarlar bırakıyoruz, ya da öğrencileri bir ters bir düz oturtuyoruz.
Birinci durumda bu bizim için zaman alıcı, zahmetli oluyor; ikinci durumda ise öğrenciler için çok zor, rahatsız ve tehlikeli oluyor.
Aklıma araya paravan olacak şekilde bir sistem geliyor ama şekli yapısı nasıl olur bilemiyorum. Gerektiğinde kullanılabilecek bir sistem istiyoruz.

Konuyla ilgili sizlerden yardım istiyorum. Sizlerin bu konuda bir uygulamanız ya da fikriniz var mıdır?
Not: Lab'da U düzeni vardır.

hocam çocuklar o kadar telaş yapıyor ki bakmaya bile zamanları olmuyor, bakabiliyorlarsa helal olsun. sınav başlamadan kopya çekmeye calışmak size sadece zaman kaybettirir diyorum ki hep öyle oluyor kimse bir şey kazanmıyor. ben farklı bir tedbir almadım.

Bazı sınavlarımız bilgisayarda uygulama serbestiyetiyle cevapların kağıda yazılması gereken sınavlar oluyor. O nedenle arada engel şart oluyor.

Geri