H hubulu Üye Mesajlar 12 5 Ocak 2014 #1 Soruları kendim yazdım. derleme yok. ama tabi ki diğer sınavlarla benzerlik gösterebilir. Ekli dosyalar bilişim1.dönem 2. sınav.rar bilişim1.dönem 2. sınav.rar 81.4 KB · Görüntüleme: 1,716
psia Aktif Üye Mesajlar 119 11 Ocak 2014 #5 16. soruda yanlışlık olmuş. Doğrusu 1 Kilo Byte = …………. Bit Genişletmek için tıkla ... olacak. Teşekkürler.
16. soruda yanlışlık olmuş. Doğrusu 1 Kilo Byte = …………. Bit Genişletmek için tıkla ... olacak. Teşekkürler.
H hubulu Üye Mesajlar 12 13 Ocak 2014 #8 psia' Alıntı: 16. soruda yanlışlık olmuş. Doğrusu 1 Kilo Byte = …………. Bit Genişletmek için tıkla ... olacak. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... sınavdan önce o hatayı düzelttim ama burada düzeltmemişim. teşekkür eden arkadaşlara benden de teşekkür
psia' Alıntı: 16. soruda yanlışlık olmuş. Doğrusu 1 Kilo Byte = …………. Bit Genişletmek için tıkla ... olacak. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... sınavdan önce o hatayı düzelttim ama burada düzeltmemişim. teşekkür eden arkadaşlara benden de teşekkür