Lab'sız Okullar İçin 5.sınıf BTY Yıllık Plan

Kodla Büyü

akdenizkanki

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Daha önce arkadaşların yaptığından yola çıkarak yaptım sadece labı olan arkadaşlar programlamaya hemen 2. dönem başlarkken ben nisan ayı ortası gibi başladım. Sadece sınıfta sunum yapacağım için konuların sürelerini uzattım okadar. Bide uygulama yerine bol bol sunum ve form hazırlama gibi etkinlikler yerleştirdim plana.

Ekli dosyalar

• 5bty.rar
    5bty.rar
    1.1 MB · Görüntüleme: 2,084
planda bt sinifi kurallari var etkinliklerde ama bt sinifi olmayan okullar icin plan ilginc

akdenizkanki' Alıntı:
Daha önce arkadaşların yaptığından yola çıkarak yaptım sadece labı olan arkadaşlar programlamaya hemen 2. dönem başlarkken ben nisan ayı ortası gibi başladım. Sadece sınıfta sunum yapacağım için konuların sürelerini uzattım okadar. Bide uygulama yerine bol bol sunum ve form hazırlama gibi etkinlikler yerleştirdim plana.

SON ÜNİTE OLAN PROGRAMLAMA ÜNİTESİNDE NE YAPABİLİRİZ HOCAM ORASINI PEK ANLAMADIM

gzegen' Alıntı:
planda bt sinifi kurallari var etkinliklerde ama bt sinifi olmayan okullar icin plan ilginc

Hocam onlardan bahsedelimde çocuk labı olan bir okula nakil isterse görgüsüz bir şekilde davranmasın :) orada ufak genel kurallardan bahsedip geçeceğim :)

patlıcan' Alıntı:
akdenizkanki' Alıntı:

SON ÜNİTE OLAN PROGRAMLAMA ÜNİTESİNDE NE YAPABİLİRİZ HOCAM ORASINI PEK ANLAMADIM

Hocam son ünitede ben problem çözme,algoritma,akış şemalarından bahsedeceğim. Deftre programlama yazsamda asıl bunları anlatacağım. Son 1-2 ders ise şu program dili ile şu uygulamalar yapılabilir diyeceğim tabii yine sunum şeklinde olacak.

Geri