Labsız okullar için BT ve Yazılım Dersi Yıllık Planı

Kodla Büyü

dincer0182

Site Gezgini
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmeliyim hazırladığım plan ""mehday33"" adlı arkadaşımızın planının üzerinde değişiklik yapılmış halidir.
ben bu planda biraz daha vakit rahat geçsin diye ölçü birimler ve algoritmayıda ekledim...5 ve 6 lara ikisinede uygulayacağım ben... umarım işinize yarar....labı olmayan sınıflarda bilişim.. daha ne denir burası Türkiye denir.....

Ekli dosyalar

Hocam ben de kazanımları bu şekilde yazdım ilk iki haftada ve 5-6 aynı şekilde gidiyorum bu nedenle planınız bana da uyuyor gibi teşekkür ederim. Siz de 5 ve 6'ya aynı planı ve aynı içeriği mi uyguluyorsunuz ve konuları nerden anlatıyorsunuz?

Labsız okullar için iyi duruyor ancak konular çok az. Uygulama olmadan en fazla 1 saatte her bölümü anlatırsınız. Gerçekten çok gıcık bir iş oldu. Ekstra eklemeler gerek. + o anlatılan kısımlardan ne sorusu, ne değerlendirmesi yapacağız onuda merak ediyorum...

(Planınızı beğendim, sözüm size değil, sistemdeki yanlışlığa hocam kusura bakmayın)

hocam ellerinize sağlık güzel olmuş.konular evet az gibi. bir ders anlatır konuşturur bir ders yazdırırız artık :(

kwr_kwr' Alıntı:
Hocam ben de kazanımları bu şekilde yazdım ilk iki haftada ve 5-6 aynı şekilde gidiyorum bu nedenle planınız bana da uyuyor gibi teşekkür ederim. Siz de 5 ve 6'ya aynı planı ve aynı içeriği mi uyguluyorsunuz ve konuları nerden anlatıyorsunuz?
işin aslı arkadaslar bu plan adama kafayı yedirttirir... ne deseniz elinizde kalıyor...ama labsız ancak bu kadar olur.. evet konular az ama diğerleri lab ister...bu kadarını bile zor yerleştirdim..... ben bilgi ve iletişim teknolojileri lise kitabı ve eski bilişim klavuzlarında varsa konular ordan anlatıyorum yoksada konuları hazırlayıp ordan burdan bir yerlerden bulup anlatıyorum... yapacak birşey yok.. hiçkimseninde bize laf söylemeye hakkı da yok

Geri