çok uzun süre olmadı lacetti sedan kullanıyorum hatta ikinci lacettim ilkini
otomobil-klubu-f177/hasarli-aracimi-ne-yapabilirim-t80414.html
bu hale getirdim ama Allah'ın hikmetiyle arabada sebep oldu burnumuz kanamadan kardeşimle bu arabadan çıktık. Yani bence sağlam araba.
İkinci olarak konforu fiyatına göre bence oldukça tatmin edici. SX veya cdx modelleri 4 hava yastıklı, abs, klima, ön arka sis farlar, track olsada 5 li cd li çalar kasaetçalar radyo, 4 cam otomatik, bağaj içerden ve kumandadan açılabiliyor, depo kapağ içerden açılıyor, güneş gözlüğü için bölme, yolcu tarafı koltuk altı çekmece, ön kol dayama ve bardaklık, isofix bağlantısı, yine modeline göre emniyet kemeri uyarısı bunlar konfor olarak aklıma gelenler. İçi geniş ferah. bağaj keza geniş ama şuan kullandığım arabada simir depo olduğundan lastik çok yer kaplıyor. Bide bağaj kapağnı sistemi kötü, ki cruze dada aynı sistem varmış.
Motor zaten opel inde kullandığ GM motor, 109 hp olması lazım.Atik bir motoru var. Yakıt olarak uzun yolda 90-100 km/h la lpg 18-19 krş yakıyor. şehir içi özellikle bulunduğum ilçede çok dur kalk yaptığımdan 25 krş civarına çıkıyor.
Parçaları pahalı değil. opel servisleri bakıyor.
Bence 2005 model opel astra g kasa yı 25-26.000 e almaktansa 18-19.000 e lacetti fiyat/performans açsından çok daha mantıklı ve avantajl.