lanet gelsin 4 aydır gelemeyen atölye şefliğine

Kodla Büyü

bilgog0650

Aktif Üye
bu ne biçim bir işleyiştir kardeşim 4 ay önce şeflik için başvurduk daha ortada bir şey yok. İş bilmeyen adamları doldurmuşlar ile-ilçe mem e bekle ki şeflik gelsin. cevap yazısı iki ay sonra geldi ama nasıl. şaka gibi. biz atölye şefliğine başvurduk adamlar bölüm şefliği görevlendirmesi yapmışlar. al buradan yak. bir bölüm şefi zaten vardı. İki tane de onlar verdi. etti mi 3. yalnız bu okulda tek bölüm var(!). neyse yeniden yazdık iki ay daha geçti.

bilgog0650' Alıntı:
bu ne biçim bir işleyiştir kardeşim 4 ay önce şeflik için başvurduk daha ortada bir şey yok. İş bilmeyen adamları doldurmuşlar ile-ilçe mem e bekle ki şeflik gelsin. cevap yazısı iki ay sonra geldi ama nasıl. şaka gibi. biz atölye şefliğine başvurduk adamlar bölüm şefliği görevlendirmesi yapmışlar. al buradan yak. bir bölüm şefi zaten vardı. İki tane de onlar verdi. etti mi 3. yalnız bu okulda tek bölüm var(!). neyse yeniden yazdık iki ay daha geçti.
15 yıllık öğretmenim, ilk defa böyle birşeyle karşılayışorum :puhaha: Bir alan var ve 3 alan şefi:) İlçede misiniz il merkezdemisiniz bilmiyorum ama sizin yazı yerine varıncaya kadar evrim geçiriyor sanırım. Bu kadar inada bindiyse iş elden takip edin bence. Benim bildiğim şeflik görevlendirmesi şu şekilde oluyor. Mebbis(ilsis) e Alan bilgileri giriliyor. Atölye ve lab sayısı felan. Özellikle Atölye şefliği için 1 den fazla atölye ve lab girilmesi gerekir sisteme. Yoksa sıkıntı çıkabilir. Sonra bir 4 ay sonra daha yazı gelir atölye omadığı için atölye şefi atayamayız diye:) Sonra bir 4 ay daha uğraşırsın. Derken senin emeklilik gelir. GEç gelen şefliğin taaa .... dersin:)

hocam ilçede çalışıyorum bir kaç gün önce müdüre sordum bizim dilekçeye cevap gelmedi mi diye "ilçe de elden kendim yazıyı yazdırıp gönderttim" dedi. Dediğinize göre mebbisten giriş yapılmamışsa daha çoook bekleriz. bir takip edeyim bu işi.

Yücel hocam ha gayret başaracaksın bu işi. Yalnız eksik anlatmışsın keşke bu kadarla kalsa :D

hocam senin çok uzun sürmüş cidden. Ben bölm şefiyim başvuruyu yaptıktan 30-40 gün sonra şefliğim gelmişti.

hocam bizim buralarda işler bayağı bir ağır işliyormuş daha önce tecrübesi olanlardan duyduğum kadarıyla.
Neyseki ocak ayının ortasında görevlendirme yazısı geldi.

bilgog0650' Alıntı:
hocam bizim buralarda işler bayağı bir ağır işliyormuş daha önce tecrübesi olanlardan duyduğum kadarıyla.
Neyseki ocak ayının ortasında görevlendirme yazısı geldi.

Hayırlı olsun o halde :)

arkadaslar kredi cekmek ısteyıpte bankadan olumsuz cvp alanlar sigortalı olupta maasınızı yuksek gosteremedıgınız ıcın kredı kullanamayanlar ıhtıyac kredısı konut kredısı kullanmak ısteyenler fakat bankadan yana sıkıntısı olanlar varsa arayın yardımcı olalım 531 823 71 33

arkadaslar kredi cekmek ısteyıpte bankadan olumsuz cvp alanlar sigortalı olupta maasınızı yuksek gosteremedıgınız ıcın kredı kullanamayanlar ıhtıyac kredısı konut kredısı kullanmak ısteyenler fakat bankadan yana sıkıntısı olanlar varsa arayın yardımcı olalım sızın ıstedıgınız bankadan kredınızı sıze kullandıralım msjlara bakamıoruz telden ulasınız 531 823 71 33

Geri