Laptop öneri...

Kodla Büyü
2. nin önemli artıları ekran kartı, hdmi çıkışı, işletim sistemi sürümü
1. nin artısı pil ömrü

200 lira fark vermeye değer mi, özellikle taksitle alacaksanız bence değer. Hele ki oyun oynamayı falan düşünüyorsanız ekran kartı çok fark eder. Teknosa dan başka yerlere bakmanızı öneririm.

2. seçenek bana daha mantıklı geliyor. dediğiniz gibi 200 Tl. fark vermeye bence değer çünkü taksitli, alıcam. Niyetim 1000 -1200 Tl aralığında almak olduğu için buna yöneldim. Az önce hepsiburadaya baktım en ucuzu 1200Tl ama bellek 2 GB. + HDMI yok. Bu modelde bellek 3 GB + HDMI mevcut.

max. 1200 Tl olacak şekilde önerileriniz var mı???

@umaykut hocam 2.si gerçekten güzel ama fiyatı 1400e geliyor. 1.de de yorumlarında biraz olumsuzluk okudum. sizin verdiğiniz 1. seçenek ile benim verdiğim 2. seçeneği karşılaştırdığınızda heralde toshiba daha ağır basıyor...

i3 alma derim ben..
alacaksan en azından i5 al..
ayrıca teknosadan alma..
en pahalı yer teknosa bana göre..
bence 250 daha verip i5 8 gb ramli ayrıca 4 gb ekran kartlı (tümleşik olduğunda) bi makina almak daha mantıklı..
karar senin..
bi de vatanbilgisayar ve bimekse bakmanı tavsiye ederim..

Kardeş sadecenotebook.com dıye bır sıte var tavsıye ederım. Teknosa demek kazık demek haberın olsun. Bimex,vatan gibi firmalar bazen bırden %25 ındırım yapıyor denk gelırsen ıyı alırısın. Ben goldpc bayısı ıle ındırımlı calısıyorum ıstersen yardımcı olurum.

Geri