ishak87demir
Site Gezgini
arkadaşlar yakında laptop almayı düşünüyorum. uygun fiyat kampanyalı laptop önerebilir misiniz?
ergensoft' Alıntı:Bilgisayar alacaksan bunu en az 4-5 sene kullanacaksın demektir. Benim tavsiyem Asus dur. HP, Toshiba ve diğer markalar görünürde aynı özelliklerde olup biraz ucuz gibi olsada Asus dan başka pc tanımam. En önemli artısı ISINMA sorunu yok,6-7 saat açık kalsın hiçbir sıkıntı yok, HP, Toshiba larda bile1-2 saat içinde pc sanırsın ateşte.. Bilgisayarda ısınma önemlidir.. Ana kartın ömrü, o anda performans düşüklüğü..
HOCAM KISACASI 100-200 lira Fazla ver ASUS 3. Nesil PC al. K56C Serisi güzel...
Ben Asus F3 Serisi tam 7 sene kullandım.. Bilgisayarda hiç bir şekilde hantallaşmadı, ama benin bücürükler sağolsun kırdılar, yoksa 2-3 sene daha kullanırdım.. Şuan ASUS K56C serisi Aldım ve Memnunum. Birde Free DOS Olsun 200 TL daha uygun olur..sedo' Alıntı:ergensoft' Alıntı:Bilgisayar alacaksan bunu en az 4-5 sene kullanacaksın demektir. Benim tavsiyem Asus dur. HP, Toshiba ve diğer markalar görünürde aynı özelliklerde olup biraz ucuz gibi olsada Asus dan başka pc tanımam. En önemli artısı ISINMA sorunu yok,6-7 saat açık kalsın hiçbir sıkıntı yok, HP, Toshiba larda bile1-2 saat içinde pc sanırsın ateşte.. Bilgisayarda ısınma önemlidir.. Ana kartın ömrü, o anda performans düşüklüğü..
Hocam Asus laptop ım vardı. 3 yıl sonra ekranı açarkn resmen vidaları parçalandı. Gerçekten kasaları sağlam değildi bizim modellerin. Şimdi laptop almayı düşünüyorum en son tercihim Asus olur heralde bizzat yaşadım gördüm..
ergensoft' Alıntı:Ben Asus F3 Serisi tam 7 sene kullandım.. Bilgisayarda hiç bir şekilde hantallaşmadı, ama benin bücürükler sağolsun kırdılar, yoksa 2-3 sene daha kullanırdım.. Şuan ASUS K56C serisi Aldım ve Memnunum. Birde Free DOS Olsun 200 TL daha uygun olur..sedo' Alıntı:ergensoft' Alıntı:Bilgisayar alacaksan bunu en az 4-5 sene kullanacaksın demektir. Benim tavsiyem Asus dur. HP, Toshiba ve diğer markalar görünürde aynı özelliklerde olup biraz ucuz gibi olsada Asus dan başka pc tanımam. En önemli artısı ISINMA sorunu yok,6-7 saat açık kalsın hiçbir sıkıntı yok, HP, Toshiba larda bile1-2 saat içinde pc sanırsın ateşte.. Bilgisayarda ısınma önemlidir.. Ana kartın ömrü, o anda performans düşüklüğü..
Hocam Asus laptop ım vardı. 3 yıl sonra ekranı açarkn resmen vidaları parçalandı. Gerçekten kasaları sağlam değildi bizim modellerin. Şimdi laptop almayı düşünüyorum en son tercihim Asus olur heralde bizzat yaşadım gördüm..