laptop açılmıyor windows7?

Kodla Büyü

bilisim55

Seçkin Üye
Seçkin Üye
windows 7 yüklü acer laptopum sabah açtığımda ilk başta acer ın tanıtım yazısı geldikten sonra siyah ekranda prompt işareti(kısa çizgi) yanıp sönüyor ilerlemiyor öyle kalıyor.az önce tekrar windows7 kurdum.yarım saat sonra yeniden ayn oldu çözemedim arkadaşlar neden olabilir yardım lütfen!!!!!!!

Ozaman yüklediğin üçüncü parti yazılınlarından şüphelen. Böyleyken güvenli modda bilgisayarın açılıyor mu?

win7 yukledikten sonra bilg sorunsuz açılıp kapanıyorsa, hocamın dediği gibi yüklediğin programlardan şüphelen.. Birde Hdd'de bozuk sektor yoksa.

Hocam sen kurar kurmaz virüsmü bulaştıyorsun eğer öyleyse şunu yap. Tüm bölümlerini sil yeni bölümler yarat kurulumu gerçekleştir temiz bir virüs programı yükle. :)

bilgisayar yeni başlattığımda hiç açılmıyor. boot sorunu olarak tahmin ediyorum .windows 7 debölüm silmeme izin vermiyor. bölzüm silmeyi nasıl yapabilirim

harddiski görmüyordu fdisk yaptım. dos ekranında c de iken """"invalid media type reading drive c"""" hatası veriyorr ne yapmam lazım yardım!!!!

Geri