Laptop açılmıyor

Kodla Büyü

rguneri

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşımın bilgisayarı çalışırken birden bire kapanmış...Tekrar açmaya çalıştığında laptopun ışığı 3-4 sn yanıyor,fan çalışıyor ama tık diye bir ses geldikten sonra kapanıp kendi kendine açıp kapanıyor,bu işlemi birkaç kez yaptıktan sonra kapnıyor..Pili çıkartıp denedim aynısı..bazen bios ekranı geliyor ama tekrar kendini kaptıyor..
Laptopun garantisi yok..arkasını açıp ram,harddisk i söküp tekrar taktım,fanı temizledim ama netice yok..Daha önce böyle birşeyle karşılaşan varmı..

Bilgisayarın bataryasını çıkararak direk prizden çalıştırmayı deneyin ya da sadece batarya takılı olarak deneyin ve herhangi bir ısınma oluyormu onu kontrol edin...

Hocam bios'a bir daha girebilirseniz, cpu'nun sıcaklığını da gösteriyorsa, bir bakın. Sıcaklık aşırı derecede artıyorsa, onun için resetliyor olabilir. Eğer öyle ise, işlemcinin neden ısındığını bulmanız gerekecek. Veya açıp bakın, bazen, söküp, takmak bile işlemcinin aşırı ısınması problemine çözüm oluyor.

chipset sorunu anakart değişimi ile sonuçlanıyo bendede aynı sorun vardı. 100tl ye satım bozuğu kurtuldum

Geri