laptop alırken nelere dikkat edilmeli

Kodla Büyü

pawofeagle

Seçkin Üye
Seçkin Üye
laptop alırken nelere dikkat etmeliyim hangi marka daha iyi? (asus düşünüyorum). asus marka bilgisayarlardan önerisi olanlar war mı yardımcı olabilecekler

sikayetvar comu bir incele hocam şikayetlerin durumuna göre karar verin geri kalan kısım sizin bütçenize bağlı... burda herkez size bir marka önerecek ve kafanız karışacak.... birde bütcenizi belirtin asusu için fiyatlar 2800 ile 700 tl arasında değişiyor... tabi diz üstü bilgisayar için netbooklarda fiyatlar dahada aşağıay düşer...

daha öncede yazmıştım
Aklı kell den
benzini shell den
arabayı opell den
laptopu da dell den alacaksın.

Hocam her zaman diyoyorum ve yine diyorum. Hiç bir marka kendi ram, hdd, anakart, ekran kartını üretmiyor. hepsi belli markaları kullanıyor onun için markaya aldanıp para vermem ben. KAsa söz konusu olabilir ama soğutmada ve dayanıklılıkta diğer markaları aratmadı. casper aldım ve çok memnun kaldım ve hala alacak olsam (daha uygunu yoksa) yine alırım..

ben de fujitsu var orjinal alman malı 4 gb ram core 2 160 gb hdd var oynatmadığı oyun çalıştırmadığı program yok resmen bir adolf hitler PANZERİ.Aklınıza ne geliyorsa tüm birimler var üstünde.Ve 400'e aldım süper temiz.Bizim arkadaş 1500'e corei3 aldı benim makineyi kullandıkça kafayı yiyor resmen plastik ve sıcak

Geri