Laptop alıyorum ama..

Kodla Büyü

gakgos1903

Site Gezgini
Arkadaşlar Teknosa'dan bir laptop almayı düşünüyorum laptopun özellikleri şöyle;

İşlemciler
Intel® Core™ i5-2450M
• 2,5 GHz 3 MB L3 önbellek
Yonga kümesi
Intel HM65 Express

bellek
Bellek türü
6 GB DDR3

Bellek düzeni
(1 x 2 GB, 1 x 4 GB)
Bellek yuvaları
2 kullanıcı erişimli

Bilgi Depolama
Sabit disk
750 GB SATA (5400 rpm)

Sabit sürücü açıklaması
750 GB SATA (5400 rpm)

Optik sürücü
Çift Katman Destekli SuperMulti DVD±R/RW

Grafik
Ekran
39,6 cm (15,6 inç)
39,6 cm (15,6 inç) HD LED BrightView (1366 x 768)

Grafik
AMD Radeon HD 7450M (1 GB DDR3 ayrılmış)

Benim kafama takılan ekran kartındaki parantez içinde yazılan (1GB DDR3 AYRILMIŞ) olayı..6 gb ramin 1 gb ını yerse 5 gb ram 1gb ekran kartı benim işime yarar mı sizce almalımıyım bu laptopu?Sadece ofis türü değil yeni çıkan oyunlarıda sorunsuz çalıştırmasını istiyorum??Yardımlarınız gerekli ona göre alacam..

gakgos1903' Alıntı:
Grafik
AMD Radeon HD 7450M (1 GB DDR3 ayrılmış)

Benim kafama takılan ekran kartındaki parantez içinde yazılan (1GB DDR3 AYRILMIŞ) olayı..6 gb ramin 1 gb ını yerse 5 gb ram 1gb ekran kartı benim işime yarar mı sizce almalımıyım bu laptopu?Sadece ofis türü değil yeni çıkan oyunlarıda sorunsuz çalıştırmasını istiyorum??Yardımlarınız gerekli ona göre alacam..

1 gb ayrılmış derken, 1gb paylaşımsızdır muhtemelen hocam... yani ram yine 6 gb dır.. marka ve modeli yazabilirsen daha sağlıklı yorum yapılabilir...

HP pavilion g6-1305ET A8S43 NOTEBOOK.... ayrıca alternatif bi tane daha var bunları karşılaştırırsak bereber çok sevinirim oyun bazında vs. samsung NP3530EA-S04TR TİTAN SİLVER 4GB DDR3 INTEL CORE İ5 NVIDIA GEFORCE GT 520MX 64BİT 1GB EKRAN KARTI FİYAT AYNI CİVARLARDA

Samsung'un Nvıdıa hocam bana samsung daha kaliteli gibi geldi ama hp de karamsar bırakan 1gb tı ramdan yerse pc nin işlevinde ne gibi sorunlar olur normal 1gb ekran kartı gibimi olur bunları merak ediyorum iki notebook arasında gidip geliyorum

metemli' Alıntı:
sayın hocalarım birde şuna baksanız yorum yapsanız

http://www.bimeks.com.tr/urun/123126/sa ... s03tr.aspx

fiyatına göre çok cazip geldi bana ne dersiniz

hocam kullanım amacına göre de değişir aslında ama 520m ekran kartı başlangıç seviyesidir eğer 1250 tl verebiliyorsanız bence şu lenovoyu bi değerlendirin ekran kartı en azından çok daha iyi yıllarca götürür sizi. http://www.notebookadresi.com/lenovo-z5 ... n1355.html 100 tl daha fazla ama daha performanslı :+1:

Geri