Laptop alacağım, iki ürün var...

Kodla Büyü
hocam asus özellikler itibariyle daha iyi daha pahalı ama olsun

öyle her zaman laptop alınmaz alımış bir sefer al iyi bir şey olsun

bence asus alın hocam

o paraya 2 side alınmaz hocam :)

ben geçen gün IBM in ürünü olan lenovo die bi marka var onu aldım
core2duo 2.0 işlemci
1+1Gb = 2 Gb ram
160gb hdd
wirelles
blutooth
kamera
parmak izi okuyucu

bu pc yi 1055 ytl ye mal oldu

şimdiki bilgisayarımın özelliği 1b ram, ve 224 mb paylaşımlı ekran kartım ve flashda çalışırken özellikle kasıyor zeybekd hocam...

hocam sadece core2duo 2.0 olması iyi olduğu anlamına gelmez. önemli olan mimari. t5500,t7200,t8300 vs.....

yani önbellek miktarı, veriyolu, 32-64 bit olması vs...

Pos Üretici Seri Model Kod adı FSB L2 Cache MHz TDP işlemci(nm)
23 Intel Core 2 Duo T5750 Merom 667 2048 2000 34 65

64 bit

bu iş görür bence hocam :)
birde fiyat olarak karşılaştırırsak ideal bence...yani asus toshiba sony gibi markaların isimlerine para verilmesine karşıyım saygılarımla...

hocam bence asustan şaşma.msı markalı laptoplar henüz daha piyasaya yeni çıktılar.ve nasıl oldukları hakkında pek fazla bir şey bilinmiyor.değişik sitelerden takip ettiğim kadarıyla 3. aydan sonra hata vermeler başlıyor..

bence sen asustan şaşma...

hocam bencede tüm özellikleri iyice değerlendir. birde elektronik birazda şansa bağlı olan bir durumdur. inşallah herkes aldığı bilgisayarını iyi ve sağlıklı kullanır.

ben bir yıl önce MSI S300 aldım. çokta memnunum. herhangi bir problem yaşamadım.
( 13.3 inch, core 2 duo t7200 2*2 mb cache, 1 gb ram, 120 gb hdd ).

Hocam MSI'in özellikleri daha iyi bence.Sadece işlemci olarak düşünelebilir belki. Ama eğer Asus'un MSI modeldeki özelliklere sahip bir makinesini bulabilirsen bütçene uygun tabi ki ASUS derim ben de .Şu haliyle bu ikisi arasında ise MSI bence daha mantıklı. Ram sıkıntısı sebebiyle makineni değiştiriyorsun anladığım kadarıyla. 4 gb rami var MSI'in.
Bu linkte http://www.chip.com.tr/konu/Asus-tan-AM ... _7969.html Asus'un da benzer özellikte bir makinesini değerlendirmesi var bir bak istersen.

msi 2 seçenek arasında en iyisi ama ben acer yada hp almanı tavsiye ederim.elime bir sürü sorunlu makine geçiyor ve bir çoğu asus asuslardan uzak dur bence.

Geri