merhaba hocalarım laptop almayı düşünüyorum işlemci i7 ram i 16 gb dan az olmayan gürrültüsüz ısınmayan dayanıklı ne önerirsiniz
Şimdiye kadar ki kullanım deneyiminiz nasıl?Monster Abra A5 V21.1 i5-12450H 16 GB 500 GB SSD 6 GB RTX3050 15.6" 144 Hz Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Monster Abra A5 V21.1 i5-12450H 16 GB 500 GB SSD 6 GB RTX3050 15.6n11.com
2 temmuzda aldım. 20.699 tl idi. Normal kullanımda hiç ses yok
Oyun oynarken fan çalışıyor ama oydan çıkınca 2-3 dakikada ses kesiliyor.
Monster makinalarla ilgili özellikle ekran ve şarj problemleri olduğunu biliyorum Şikayetvar da aratın istersenizŞimdiye kadar ki kullanım deneyiminiz nasıl?
Bu modeli temel işlemleri yapmak isteyen, uzun süre hızlı bir bilgisayar kullanmak isteyen bir arkadaşımıza önereceğim. Başka alternatif var mı?
Şu ana kadar güzel. Günlük ofis, canva gibi uygulamaları kullandım fanlar hiç açılmadı. Video, Film izlerken, fanlar açılmadı. Daha doğrusu fan sesi hiç duymadım. Rtx ekran kartı olan bir makine almak istedim.Şimdiye kadar ki kullanım deneyiminiz nasıl?
Bu modeli temel işlemleri yapmak isteyen, uzun süre hızlı bir bilgisayar kullanmak isteyen bir arkadaşımıza önereceğim. Başka alternatif var mı?
Sikayetvar da sadece şikayet olduğu için markalarda yanlış algı yaratabiliyor diye düşünüyorum. Monster aldım diye demiyorum ama orada sadece şikayetler var. Şikayet etmek için kullanıyorum bazen süreci hızlandırıyor. Sistem kötü değil. Arasak apple bile tüm sorunlu çıkıyor.Monster makinalarla ilgili özellikle ekran ve şarj problemleri olduğunu biliyorum Şikayetvar da aratın isterseniz
7730 ve 5530 için GPU sınırlama sorunundan (Ben kronik demiyorum bile isteye bunu koymuşlar) (Harekete duyarlılık hali veya deprem sensörü gibi bir şey dersem fikir verir belki ) haberiniz var mı bilmiyorum ama DELL çözüm olarak şunu sunuyor. Lazım olacaktır ileride...Dell G15 5530 aldım. Gayet güzel. Sadece adaptör çok büyük.