Laptop Ekranı Kırıldı

Kodla Büyü

hakanharuny

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Asus n61vg213dv laptobumun ekranı kırıldı. Servise gönderdim 850 tl istediler. Fakat çok pahalı die yaptırmadım. Sizin bildiğiniz güvenilir bir site adresi biliyormusunuz?
Şimdiden tşk ler...

Arkadaşlar serviste 850tl olan bir ekrana 375 tl istediler acaba aradaki fark nedendir ki??

Orjinal ekran değildir , 150-250 tl arasında bir fiyata siz de temin edip değiştirebilirsiniz...

Eğer benim gibi dizüstünü masaüstü gibi kullanıyorsan; 21" monitör al tak, babalar gibi kullan. :+1:

schumix' Alıntı:
Orjinal ekran değildir , 150-250 tl arasında bir fiyata siz de temin edip değiştirebilirsiniz...
Nasıl temin edeceğiz ve benim bilgisayarın 2 çeşit ekranı varmış ekranı sökünce ancak seri numarasından biliniyomuş nasıl sökecez bilmiyorum.

hakanharuny' Alıntı:
schumix' Alıntı:
Nasıl temin edeceğiz ve benim bilgisayarın 2 çeşit ekranı varmış ekranı sökünce ancak seri numarasından biliniyomuş nasıl sökecez bilmiyorum.

Ekranı sökmeniz gerekiyor , söktüğünüzde ekranın arkasında seri ve model numaraları yazar. O numaralar ışığında gittigidiyor ya da ebay gibi sitelerden temin edebilirsiniz...

bir ara ben parcadepo.com dan ekran florensı + batarya almıştım. Batarya çok iyi çıkmıştı. Ama şimdi sanırım bayilik usulü çalışmaya başlamışlar. Yinede direk parça alacağınız bir site bulabilirsiniz.

Hiç bir laptop ekranı 875 lira etmez. Fiyat akla hakarettir. 2010 model HP laptop ekranını 250 liraya değişirebiliyorum istanbul'da.

Bide arkadaşlar laptobun ekranı açılıyor görüntü var acaba camını değiştirmekle olurmu bu iş???

siz değiştiremezsniz hocam. o iş o kadar kolay değil.

servise o kadar para vermeyin yazık. büyük şehirlerde laptop tamiri yapan bilgisayarcılarla irtibata geçin, 1/3 fiyatına halledersiniz o rakamın.

gulftown' Alıntı:
servise o kadar para vermeyin yazık. büyük şehirlerde laptop tamiri yapan bilgisayarcılarla irtibata geçin, 1/3 fiyatına halledersiniz o rakamın.
Vermedim zaten hocam şimdi sitelere bakıyorum.Merkezleri istanbulda sanırım servisten gelsin göndereceğim.
laptopdepo, notebookdepo, dataservis, notebookuzman, notebookistan sanırım birine göndereceğim ama bu siteler hakkında hiçbir fikrim yok.Araştırmaktayım.

Geri