Arkadaşlar Asus n61vg213dv laptobumun ekranı kırıldı. Servise gönderdim 850 tl istediler. Fakat çok pahalı die yaptırmadım. Sizin bildiğiniz güvenilir bir site adresi biliyormusunuz?
Şimdiden tşk ler...
Şimdiden tşk ler...
Nasıl temin edeceğiz ve benim bilgisayarın 2 çeşit ekranı varmış ekranı sökünce ancak seri numarasından biliniyomuş nasıl sökecez bilmiyorum.schumix' Alıntı:Orjinal ekran değildir , 150-250 tl arasında bir fiyata siz de temin edip değiştirebilirsiniz...
hakanharuny' Alıntı:Nasıl temin edeceğiz ve benim bilgisayarın 2 çeşit ekranı varmış ekranı sökünce ancak seri numarasından biliniyomuş nasıl sökecez bilmiyorum.schumix' Alıntı:Orjinal ekran değildir , 150-250 tl arasında bir fiyata siz de temin edip değiştirebilirsiniz...
Olur muhtemelen hocam...hakanharuny' Alıntı:Bide arkadaşlar laptobun ekranı açılıyor görüntü var acaba camını değiştirmekle olurmu bu iş???
Nerede yaptırdınız hocam garantilimi??mfk' Alıntı:Hiç bir laptop ekranı 875 lira etmez. Fiyat akla hakarettir. 2010 model HP laptop ekranını 250 liraya değişirebiliyorum istanbul'da.
Vermedim zaten hocam şimdi sitelere bakıyorum.Merkezleri istanbulda sanırım servisten gelsin göndereceğim.gulftown' Alıntı:servise o kadar para vermeyin yazık. büyük şehirlerde laptop tamiri yapan bilgisayarcılarla irtibata geçin, 1/3 fiyatına halledersiniz o rakamın.