laptop ekranına görüntü gelmiyor?

Kodla Büyü

muratkkk

Aktif Üye
merhaba arkadaşlar laptop u açınca ekran açılmıyor fakat projeksiyona taktığımda windows dahil herşeyi görebiliyorum. Laptop ta açılış dahi ekrana hiçbir şey yansımıyor.

Ekran kablosu çıkmış olabilir. Veya ekranın bozulmuş olabilir. Açıp bi kabloların kontrol et derim. (Daha önce yapmadıysan dikkat et. Makinenin bi şablonunu çiz çıkan vidaları yerlerine koy. Söktüğün kabloları da not al biyere. Yoksa usta işi olur. Parça arttırırsın :mrgreen: )

hocam ekran kartı gitmiş olabilir. Benim laptop da aynı arızayı yaptı. ekran kartını değiştirmek zorunda kaldım

Windows 7 kullanıyorsanız Windows tuşu+P tuşuna basınız. İşe yaramazsa genellikle Fn+F2 veya üzerinde ekran simgesi olan F tuşu + Fn tuşuna basın. Ekran kartı bozuk olursa genellikle projeksiyona da görüntü vermez. LCD panelin bozulmuş olma ihtimali az da olsa var...

hocam ekrana hiç mi görüntü gelmiyor yoksa çok sönükte olsa az biraz görüntü var mı? benim laptopta da bahsettiğim problem var ve ekran floresanı ölmüş diye tahmin ediyorum.

bir arkadaş ekran kartı demiş problem ekran kartında olsa projeksiyona bağlayınca da görüntü gelmezdi.

Geri