Laptop Ekran Değişimi

Kodla Büyü

ciko_gfb

Üye
arkadaşlar merhaba laptopumun düşme sebebiyle ekranının içi kırıldı. servise götürdüğümde bana 550 lira kadar bi fiyat çıkardılar. normal bi bilgisayarcıya götürdüm, orda da yan sanayi 240 lira orjinal ekran da 370 lira diye bi hesap çıktı. servis çok pahalı olduğu için onu düşünmüyorum normal bi bilgisayarcıda yaptırıcam. yan sanayi ekran sanırım daha soluk oluyormuş renkleri falan öyle dediler. laptop samsung np550p5c. 1 yıllık bi laptop. siz ne önerirsiniz tavsiyeleriniz nelerdir?

elin torna vida tutuyorsa 150 tl ye internetten al videoları var zaten değistir hocam ben klavye ve ekranı oyle değistirdim

Ucuz yollu değiştir hocam belki ileride satarsın.Benim LG telefonun camını yan sanayı değiştirdim.Telefon 4 defa 1.5 metreden betona düştü kırılmadı.Orginal cam 10 cm'den betona düştü kırıldı.

150 liraya GittiGidiyor n11 gibi sitelerden alıp kendiniz değiştirebilirsiniz. Hemen hemen her bilgisayarın söküm videosunu (dissambly) YouTube üzerinden izleyebilirsiniz. Ekranın kod numarasına bakmadan sipariş vermeyin.

Hocam biraz araştır çıkma bi ekran bulma şansın çok yüksek.Hemde orijinal ekran oluyor. Ekran zaten tamir edilebilen birşey değil yani arızası varsa zaten anında görürsün. Bende kırdım 2 sene falan oluyor bildiğim bi servisten aynı gün çıkma ekran buldum o zaman sıfırına 250 300 arası bişey demişlerdi 50 mi 75 mi öyle bir paraya taktırdım. 2 yıldır sıfır sorun kullanıyorum.

Ekranı sökmesi çok basit. Öncelikle güvenlik için elektrik kablosunu söküp bataryasını çıkarın. Ekranın yan tarafındaki lastiklerin altındaki vidaları söküp plastik çerçeveyi tırnaklardan kurtarıp çıkarın. Ekranı tutan vidaları sökün. Ekranın arkasındaki soketten enli kabloyu sağ ve solunda ki çentikleri hafifçe kendinize doğru çekerek kolayca çıkarın. Arkasında LP156WH2 (TL)(C1) veya LTN156AT03 benzeri kod numaralarını kaydedin. Bazı ekranlarda ayrıca aydınlatma için inverter soketi de olur. Varsa onuda çıkarmalısınız. Ekranı kolayca değiştirmek en çok 10 dakikanızı alacaktır.

15.6 led ekran alacaksınız kod önemli değil sadece Slim yada normal ve soketin yönüne bakın Soket ne tarafta sağ ve sol mu.
Tüm ekranlar uyumludur.

gözünüz kapalı alın takın sorun yaşamazsınız. yapamam diyorsanız yollayın biz yapar yollarız.

120 130 liraya sıfır ekran satılıyor.

Geri