Laptop Ekran kırıldı yetkili servis kazığı...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan danpe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

danpe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bios güncellemesi sonucu teknosa tarafından gönderdiğim asus n56vz bilgisayarımın arızasını ekran kırığı olarak belirleyip 630tl istiyorlar. Bilgisayarı gördüğümdede ekranı kırıkdı teknosayada şikatette buldum inceliyeceklerini söylüyorlar ama kaç gündür de sallıyorlar artık sabrım kalmadı yaptırıcam, Ama 630 tlde fazla değilmi yardımlarınızı bekliyorum.

Kaymakamlık yada valiliklerde bulunan Tüketici hakları hakem heyetine başvurun. Firmaya ihtar yollasınlar.

Kaç gündür arıyorum artık illallah dedirttiler yarın hemen tüketici haklarına şikayet edicem hocam zaten, ben artık bilgisayarıma kavuşmak istiyorum kendim mi yaptırsam dışardan bir bilgisarcıya yoksa yetkili servisemi yetkili servis 630tl diyor.

Ekranı sen kırmadıysan kesinlikle ücret ödeme hocam. Direk tüketici haklarına başvur. Onların yönlendirmesine göre devam et işlemlere.

danpe' Alıntı:
Bios güncellemesi sonucu teknosa tarafından gönderdiğim asus n56vz bilgisayarımın arızasını ekran kırığı olarak belirleyip 630tl istiyorlar. Bilgisayarı gördüğümdede ekranı kırıkdı teknosayada şikatette buldum inceliyeceklerini söylüyorlar ama kaç gündür de sallıyorlar artık sabrım kalmadı yaptırıcam, Ama 630 tlde fazla değilmi yardımlarınızı bekliyorum.

:?

yataylimit' Alıntı:
danpe' Alıntı:

:?
ne oldu hocam, baska bir arizadan dolayi yolladim ama adamlar kirik olmayan ekranimi kirik deyip yolladilar.

Geri