laptop fare önerisi

Kodla Büyü

ttalan46

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar, laptop için önerebileceğiz fare varmı? Fİyatı 20-50 arası olabilir. Hemen bzolmayacak, şık bir fare önerirseniz seviniirm.şimdiden teşekkürler

herhangi bir bilgisayarcı, teknosa,bimeks, gold gibi mağazalara gider veya internet sitelerinden bakarsanız kendi zevkinize göre bulabilirsiniz. grafik tasarım ile uğraşmıyorsanız özelliğe çokda bakmanıza gerek yok. Eğer uğraşıyorsanız o zaman en az 70 TL yi gözden çıkartıp logitec bakmanı öneririm.

Dediğim gibi sıradan istiyorsan sormana gerek yok. gider zevkine göre alırsın.

Everest kablosuz mouse kullanıyorum çok memnunum. Şu aralar bimekste indirimde olabilir.

aakcakaza' Alıntı:
http://www.hepsiburada.com/Liste/logitech-v320-kablosuz-24ghz-optik-mouse-910-001127-/productDetails.aspx?categoryid=52&productid=bd01014

dusunen varsa bakın arkadaslar.

Bende de aynı model var çok memnunum, öneririm. :)

hem sağlam hem ŞIK :)

Ekli dosyalar

• DSCF1956.JPG
    DSCF1956.JPG
    56 KB · Görüntüleme: 1,453
ttalan46' Alıntı:
arkadaşlar, laptop için önerebileceğiz fare varmı? Fİyatı 20-50 arası olabilir. Hemen bzolmayacak, şık bir fare önerirseniz seviniirm.şimdiden teşekkürler
Logitech M305 KABLOSUZ. çok iyidir. Şu anda teknosa da kampanyada 39 lira. normal fiyatı 50 küsür lira...

Logitech V320 ve daha üstü olabilir... 30 tl civarı olacaktı. hem de invisible optik ve tabii ki kablosuz.

hocam ben microsoftun bluetooth notebook mouse 5000 olan bir modelini kullanıyorum. bir yıldan fazla oldu. çok çok memnunum. grafik işiyle falan uğraşıyorum. oldukça hassas yapmışlar. çok işimi gördü... pili de çok iyi kullanıyor, ik adet aaa pille haftalarca kullanıyorum. ayrıca çok şık bir kılıfı da mevcut ve en çok hoşuma giden özelliği de bluetooth olması. yani o ufak usbye takılan aparattan yok. bilgisayarı açar açmaz direk bulup çalışıyor zaten. illaki bunu alın demiyorum ama bluetoothlu bişey alırsanız hem bir tane usbniz boşu bozşuna gitmez. alttaki sitede sanki biraz pahalı. çünkü ben bir yıl önce 70 e almıştım.düşmüştür mutkala...

http://www.hepsiburada.com/Liste/micros ... tid=bs4237

Arkadaşlar, ben a4tech G7-200 aldım.fiyat+kargo 27 lira.yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. Bir problem çıkarmadı. Bence fiyat ve performans açısından idare eder. Tavsiye ederim. Görüşleriniz için teşekkürler...

Geri