Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar elimde bir exper laptop var.deepfreze yüklü olmamasına rağmen sanki yüklüymüş gibi restart olduğunda hiç bir yüklenen şey kalmıyo.bu neden olabilir?Bir fikri olan varsa yardım edebilir mi?
hocam sizin sorun karşalanlar var nedenini ben deçözemedim, gaz ayarı için sanayiye gittim dün onlarda ayar programını her gün yüklüyorlarmış, reset çekince değilde ertesi gün kurulu programları kaldırıyor pc, bu soruna çözüm bulan yazarsa memnun oluruz.
bir hocam aynı problemle ilgili beni aramıştı. Deepfreeze ile aynı işi yapan başka bir program vardır dedim, program files klasörründe bilinmeyen farklı klasör olmadığını falan söyledi, güvenlik kartı ya da benzer bişey, yok dedi.. nihayetinde telefon görüşmesinde sorunu çözememiştim.. başka bir bilgisi olan varsa ben de öğrenmek isterim alternatif çözüm yollaarını..