Laptop:HP DV-6 serisi kullanan var mı?

Kodla Büyü

klebsiella

Süper Üye
Süper Üye
merhaba arkadaşlar ben bilgisayarımı yeni aldım ama hpdv6 da şöyle bir sorun var: Toucpadini tam olarak kullanamıyorum mesela bir internet sayfasında ya da bir word belgesinde touchpad kullanırken sayfayı aşağı doğru kullanamıyorum illa ki kaydırma çubugundan indirmem gerekiyor, bu nasıl bir touchpad ya yardımcı olur musunuz :verymad:

Bir arkadaşımda karşılaşmıştık benzer sorunla , üreticinin sitesinden touch pad sürücüsünü yükleyince sorun çözülmüştü.

hoca şu an da touchpardi kullanabiliyorum ama dediğim gibi aşağı doğru sürüklenmiyor, sadece bu özelliiği yok acaba bu touchpad özelliğinden kaynaklanıyor olabilir mi ? yüklelmem gerekir mi :(

klebsiella' Alıntı:
hoca şu an da touchpardi kullanabiliyorum ama dediğim gibi aşağı doğru sürüklenmiyor, sadece bu özelliiği yok acaba bu touchpad özelliğinden kaynaklanıyor olabilir mi ? yüklelmem gerekir mi :(

hocam onda büyük ihtimal 3 parmak kaydırma aktiftir fabrika ayarı olarak dün ben müdürünkini ayarladım.. bildirim alanında bulunan synaptics simgesi+aygıt ayarları+ayarlardan touchpad le ilgili tüm ayarları yapabiliyorsunuz.. kolay gelsin

hocam ya allah razı olsun valla ben orada yardım bilgileri içeriyor diye girmemiştim
çok teşekkür ederimm gerçekten çok mutlu oldum şimdi :mrgreen:
ama bu ho modelinin kaydırma olayı çok kötü gerçekten iyi bir ayar çekmek gerekiyor diğer pc lerdeki gibi güzel kaymıyor
ama yolunu gösterdiğiniz için sağolun :)

Geri