LAPTOP TAVSİYESİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aptt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aptt

Üye
merhaba arkadaşlar ben laptop alacam fiyat olarak max 1200 lira verebilirim çok çok zorlarsam 1.300 verebilirim

kullanım amaçlarım

1-Fifa 14 ve tüm fifa serisini full çözünürlükte hiçbir şekilde kasmadan donma yapmadan rahatça oynamak istiyorum

2- 720p 1080p blu-ray filmleri full çözünürlükte hiç kasmadan donma yapmadan rahatça izlemek istiyorum

bana bu konu da yardımcı olurmusunuz

casper dell acer lg exper gibi markalardan uzak dur dediler..

lütfen bu konu da bana yardımcı olurmusunuz

şimdiden teşekkür ederim
Paylaş

bende tam bunu soracaktım. benim bilgisayarda eşimin bilgisayarı da eskidi. şimdi ona hediye alıcam ama tabi ikimiz kullanıcaz. ne alsak bilemiyom. i5 işlemci, en az 4 gb ram,2 gb ekran kartı istiyorum. asus düşündüm ama biraz pahalı geldi. benim hp çok ıınıyor. eşimin acer onuda beğenmiyorum. dell yada lenova mı baksam. sizin önerebileceğiniz var mı. netten alıcam. 1300-1400 tlye kadar olur.

frtmr' Alıntı:
İstediğiniz gibi film izlemek ve fifa 14 oynamak için yeterli bence.

verdiğiniz cevap için ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim kutusundan daha çıkarmadım ve sizlere bir sorum daha olacak cihaz win8 yüklü olarak geldi sizce win8 kullanıp win8.1 e yükseltip kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa format atıp win7 ye mi dönüş yapmalıyım

aptt' Alıntı:
frtmr' Alıntı:
İstediğiniz gibi film izlemek ve fifa 14 oynamak için yeterli bence.

verdiğiniz cevap için ve ilgilendiğiniz için teşekkür ederim kutusundan daha çıkarmadım ve sizlere bir sorum daha olacak cihaz win8 yüklü olarak geldi sizce win8 kullanıp win8.1 e yükseltip kullanmaya devam mı etmeliyim yoksa format atıp win7 ye mi dönüş yapmalıyım

Bilgisayarınız hayırlı olsun :)

frtmr'nin de ifâde ettiği gibi ekran kartını arzu ettiğiniz uygulamaları kaldırabilecek seviyededir.

Windows 8 için 7'den daha kararlı bir işletim sistemi olduğunu birkaç yerde duydum. Fakat bizzat denemedim. 7 kâfî gelmekte.

keşke freedos olarak alsaydınız. aynı ürünü 100-150 lira ucuza alabilirdiniz.
win8.1 i bi türlü sevemediğim için win7 ye dönmem 24 saat sürmedi. alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor sanırım.
dokunmatik bir ekran kullanmıyorsanız win8 ve win8.1 in bir espirisi yok BENCE ...

SAMSUNG NP300E5C-S0BTR Garantisi devam ediyorum 9 aylık bir cihazdır. özellikleri cok güzeldir
nvidia 620 ekran kartı .500gb sabit disk
i5 3210M işlemcili ve 4 gb ramlidir.

Geri