Laptop Tercihi

Kodla Büyü

odabasalparslan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kullandığım laptopum artık beni değiştir demeye başladı ve internetten fiyatlara bakayım dedim ama malum fiyatlar bayağı yüksek. Tanıdık bir esnaf arkadaşta Asus var.(i7 3537U işlemci, 4gb sonradan eklenmiş 12gb ram, 128gb ssd hdd + 500 yada 750gb hdd vs...) Fiyat son 1400 dedi. Ben ısrarla taşıması kolay ve daha şık görünmesi sebebiyle ultrabook istediğimi söyledim. Sizce ne yapmalıyım? Yeni sistemlerden biraz uzak kaldım. Özellikle ultrabook için görüşlerinizi alabilir miyim?

hocam i7 için 1.400 TL iyi fiyat
bu iş birazda şans işi içinize sindi ise alın. Ben aktif olarak toshiba kullanıyorum. eskiden asus casper toshiba lg gigabyte gibi markalardan koşarak uzaklaşırdım ama son dönemde bu markalar arasında çok büyük performans farkı kalmadı. Gönül gözünüzle seçin derim.

dokmeefrail' Alıntı:
ikinci el değilse müthiş fiyat 1400 tl
Hocam sıfır fiyatları çok yüksek :( İkinci el cihaz.

neoplasma' Alıntı:
hocam i7 için 1.400 TL iyi fiyat
bu iş birazda şans işi içinize sindi ise alın. Ben aktif olarak toshiba kullanıyorum. eskiden asus casper toshiba lg gigabyte gibi markalardan koşarak uzaklaşırdım ama son dönemde bu markalar arasında çok büyük performans farkı kalmadı. Gönül gözünüzle seçin derim.

Hocam gönül gözü falan dedin şimdi iş daha da karıştı :)

Şaka bir yana ilk mesajda da yazdığım gibi gönlüm ultrabooktan yana. Hatta bugün Acer S7 var dedi. 13,3'' ve 128gb ssd hdd var. Kapasite beni düşündürdü açıkcası :?

Hocam arkadaşınızın nasıl kullandığını biliyor musunuz? Önemli olan o düzgün ve temiz kullanmışsa yani düşmemiş çarpmamış ve kozmetik olarak da temizse alınabilir.HDD çok önemli bir mevzu yani çalışıyor olabilir ama herhangi bir sarsıntı geçirmişse bozulmaya yakındır.Dikkat etmek lazım.

Geri