Laptop yorumlarınız! Toshiba Satellite L505-GS5037

Kodla Büyü
1.261 TL YAZIYOR BU SİTEDE BU KADAR PARA BUNA BENCE VERİLMEZ BU FİYATA HARİCİ EKRAN KARTLI DAHA PERFORMANSLI BİR LAPTOP DA ALABİLİRSİN 2. ELİNE DE BURADAKİ FİYATLA KARŞILAŞTIRIR ONA GÖRE AL.bİRDE DOST İLE YE İÇ ALIŞVERİŞ YAPMA BENCE İNAN ATALARIMIZ BOŞUNA DEMEMİŞ

bence de bu makineye bu kadar çok fazla.bunun yerine 6gb ramli, 2gb harici ekran kartlı msi alınabilir.toshibaya artık bu kadar para verilmemeli...

bi arkadaş benim tavsiyemle A101'den 1200 TL ye aldı. hala kutusunda duruyor. makine yalnızca 1 kez çalıştı onuda ben incelemek için çalıştırmıştım. satma niyeti var yalnız 1250 TL istiyor. özellik olarak sizin almayı düşündüğünüzden daha iyi. yeni nesil i5 işlemcisi ve 4 GB DDR 1333MHz ram var. harddiski sataII. sizin bilgisayara göre tek eksisi ekran kartı. düşünürseniz pm atın.
Samsung NP300E5A-S01TR
Core i5 2430m 2,4ghz işlemci 3 MB L3 Cache
4 gb 1333mhz DDR3 ram (1x4gb)
500 gb HDD (5400rpm SATAII)
1 gb Nvidia GT520mx ekran kartı
15,6" HD LED monitör
3x USB2.0, 1 HDMI
Win7 home basic işletim sistemi 64bit
6 hücreli batarya (7 saate kadar pil ömrü)
Intel HM65 chipset
http://www.samsung.com/tr/consumer/pc-p ... S01TR-spec

Hocalarım şöyle söyleyim bu gönderdiğin linkteki laptopu almıycam ben sadece göstermek için link verdim o fiyattan da almıycam.

Makinanın ederi nedir ne değildir görüşünüzü soruyorum.

amip33' Alıntı:
Eğer gerçekten az kullanılmışsa 700-800 arası rahat verilir bence.

Hocam bizim Alan şefinin eşinin bilgisayarı iki tane laptopları olduğu için birisi fazla geliyo bize atıl kalıyor dedi. Benim de alcağımı biliyo istersen sen al yaza kadar ödersin dedi yoksa gittigidiyor dan satacam dedi.

Bana da mantıklı geldi sizlere bi danışayım dedim..

Yesil26' Alıntı:
Toshiba çok iyi bir marka Notebook ta hatta en iyisi diyebilirim ama modeline göre değişir pahalı oluyor. L500 serisine bakmıştım bi ara hiç hoşuma gitmedi U( 13,3'') veya M (14,1'') serisi var ama en az 2000TL

Hoşunuza gitmeyen tarafı nedir hocam?

alfa-turk' Alıntı:
bi arkadaş benim tavsiyemle A101'den 1200 TL ye aldı. hala kutusunda duruyor. makine yalnızca 1 kez çalıştı onuda ben incelemek için çalıştırmıştım. satma niyeti var yalnız 1250 TL istiyor. özellik olarak sizin almayı düşündüğünüzden daha iyi. yeni nesil i5 işlemcisi ve 4 GB DDR 1333MHz ram var. harddiski sataII. sizin bilgisayara göre tek eksisi ekran kartı. düşünürseniz pm atın.
Samsung NP300E5A-S01TR
15,6" HD LED monitör
3x USB2.0, 1 HDMI
Intel HM65 chipset

faturası kesilen her bilgisayar 2. eldir.... Hemde Samsung , 750 tl peşin.... arkadaşın düşünsün söylesin....

Hocam pazarland adlı bir internet sitesinde fiyatlar 2 gündür çok indirimli ve bugün kampanyanın son günü notebook alacaksanız bi bakın isterseniz.

aktasankara' Alıntı:
Yesil26' Alıntı:
Toshiba çok iyi bir marka Notebook ta hatta en iyisi diyebilirim ama modeline göre değişir pahalı oluyor. L500 serisine bakmıştım bi ara hiç hoşuma gitmedi U( 13,3'') veya M (14,1'') serisi var ama en az 2000TL
Hocam L500 serisini ben de kullanıyorum, almadan önce duymuştum ama önemsememiştim, bu serinin ses problemi var, illede toshiba alacaksanız A serisini öneririm.

nryozer' Alıntı:
aktasankara' Alıntı:
Yesil26' Alıntı:
Hocam L500 serisini ben de kullanıyorum, almadan önce duymuştum ama önemsememiştim, bu serinin ses problemi var, illede toshiba alacaksanız A serisini öneririm.

bir arkadaşımdan kullanılmış alcam hocam sorunu var mıdır bilmiyorum sesde...

Performans açısından nasıl i3 olması ve ekran kartının o/b olması düşündürüyor beni...

samsung'un çok kötü olduğunu düşünmüyorum.zamanında cep telefonu piyasasına girdiğinde de aynı şeyler söyleniyordu.şimdi duruma bakın.toshiba gibi değildir ama aynı özelliklere vereceğiniz fazladan 500-600 lirayı düşününce gayet mantıklı bir seçim olur...

faruks' Alıntı:
alfa-turk' Alıntı:
Samsung NP300E5A-S01TR
15,6" HD LED monitör
3x USB2.0, 1 HDMI
Intel HM65 chipset

faturası kesilen her bilgisayar 2. eldir.... Hemde Samsung , 750 tl peşin.... arkadaşın düşünsün söylesin....
ben 1.000 TL peşin verdim, kabul etmedi. yine de senin bu teklifini bir sunayım :mrgreen:

Geri