lazer yazıcı tavsiye

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dadaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dadaa

Aktif Üye
Arkadaşlar toneri bittiğinde dolum yapabileceğimiz yazıcı lazım. Eskinin hp 1018 1020 leri gibi tavsiye edebileceğiniz bir yazıcı var mı?

Dolumu firmalara yaptıralım diyoruz. Elimizde hp 1018 1020 var 20 tl ye dolum yapıyorlar. Fazlasıyla işimizi görüyor. Yani çip sıkıntısı yaşamayacağımız, dolumu ucuz olan yazıcı istiyoruz. Hp 1100 ler dolum yapılabiliyor mu?

Sayın hocam hp 1102 yazıcının muadil tonerlerinin sıfırını n11.com'da bir satıcıdan 25 TL'ye kargo dahil almıştım.

SAMSUNG ML SERİSİNİN DOLUMU GERÇEKTEN ÇOK BASİT TAVSİYE EDERİM.ÇİP OLAYINA GELİRSEKTE İNTERNET ÜZERİNDEN İNDİRECEĞİNİZ RESETLEME YAZILIMLARIYLA SORUNU KÖKTEN CÖZEBİLİRSİNİZ.SAMSUNG LAZER YAZICILARDA TEK SORUN DRUM I HP LERE GÖRE DAHA PAHALIDIR HP-PİYASADA 10-15 TL İKEN SAMSUNG DRUM LAR 15-30 ARASI SATILMAKTA.

KESİNLİKLE DOLUM YAPMANIZI TAVSİYE EDERİM ANCAK TONER TOZU ALIRKEN KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYİNİZ.KENDİNİZ DOLDURDUGUNUZDA 1 TAM DOLUMU 3-5 TL ARASI MALEDEBİLİRSİNİZ.

PİYASADA DOLUM YAPTIRDIĞINIZDA ÇOĞU ŞİRKET HER DOLUMDA YANIK TONER HAZNESİ TEMİZLİĞİ VE GENEL TMİZLİĞİNİ YAPMIYOR.TAM DOLDURMAYAN FİRMALARDA PİYASADA ÇOK SAYIDA.BİLGİLERİNİZE

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar müdür beye 1102 alabiliriz demiştim. Almış kendisi sağolun..

Toner dolumunu kendi yapan arkadaşlar varmı.Sizce hangi yazıcının toner dolumu EN kolaydır?

COBOL' Alıntı:
Toner dolumunu kendi yapan arkadaşlar varmı.Sizce hangi yazıcının toner dolumu EN kolaydır?
Şu anda en kolay ve en sağlıklı kullanabiliceğiniz bitmeyen kartuş yada tonerli yazıcılardır hem performansları hemde vermiş olduğu çıktı sayısını göz önünde bulundurursak birde keseyi zorlamayan modellerle işinize yarayacağını düşündüm.

http://www.kartusmanya.com teknik destek ve ürün yelpazesi açısından bir çok seçenek var sevgiler.

Geri