lazer yazıcı tavsiyeleriniz?

Kodla Büyü

mustafayilmaz28

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
merhaba arkadaşlar.bir tane lser yazıcı almayı düşünüyorum. iki seçenek var önümde biri renkli biri renksiz marka olarak hp düşünüyorum..,
fakat özellikle renkli yazıcıda toner dolumu nasıl maaliyet ve performans açısından bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.
forumda daha önce chip olaylarından bahsedildiğini gördüm hp de bu chip durumu nedir? vb
yani fiyat performans ve maaliyet açısından (yazıcıyı kullanırken toner dolumunda vb) görüşleriniz önemlidir arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

renkli çok büyük sorun... 4 ayrı toner her biri ayrı pahalı. Alınacaksa siyah beyaz hp 1102 fazlasıyla işinizi görür..samsung, brother vb. hepsinde toner dolumu sorunlu. Hp,nin töneri 3 yıldır dolduruyoruz, hala taş gibi..

hocam şimdi ne kadarlık bişey düşünüyorsun yani ne kadar para ayırabilirsin.
biz geçen yıl ana okulu için aldık orjinal tonerlee 5000 sayfa fotokopi çekiyor dolum tonerle en fazzla 1500 sayfa ve yazılım atılıp tonere çip takıyorlar sorunsuz çalışıyor şu anda samsun 4824 600 tl civarı.
geçen hafta da 1. sınıflara aldık hp modelini hatırlamıyorum tam 3110 gibi bişeydi kdv indirimli 300 tlye aldık bundada fotokopi var ve bu tonerle 1500 sayfa çekiyor bunda çip sorunu yok götürüyorsunuz dolduruyorlar. tonerleri 45 tl ye dolduruyoruz.
renkli demişsiniz eğer çok yoğun kullanılacaksa zarar eder çünkü bizde birde konica 2400 var toneri tek renk 80 tl ye doduruyorlar.
kolay gelsin

Renli lazer yazıcılar tolum performansları kötü, xerox ve hp 1215 renli yazıcı kullandım, dolum olayları kötü performanslı. Ama siyah beyaz yazıcılarda dolumda sorun yaşamazsın. Xerox 3117 var bende çok kolay doluyor chipsiz ama şu anda chipsiz sadece brother var piyasada. Brother 2130 modelini düşüne bilirsin chipsiz olduğunu biliyorum ama tam emin değilim. Orjinal toneri 40 TL gibi birşey.
İşin özü renkli yazıcılar tolumda kötü çıktılar veriyorlar, 4 renk karışımı pek başarılı olmuyor.
Ama siyah beyazda sorun yok .

canon 6000' i kullananlar var mı arkadaşlar? değişmeyen toner ilgimi çekti, nasıl dolduruluyor ki o, zor mu? idarede çok kullanılan bir bilgisayar için yazıcı alacağız da canon 6000 mi alsam hp p1102 mi karar veremedim, ne dersiniz?

Geri