LAZER YAZICI ALMAK İSTİYORUM TAVSİYELERİNİZ.

Kodla Büyü

yavuzk77

Site Gezgini
ARKDAŞLAR LAZER YAZICI ALMAK İSTİYORUM. HANGİSİNİ TAVSİYE EDERSİNİZ. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER.

Hp yada Zerox almanizi tafsiye ederim

zerox sirkette kulnaiyoruz gayet güzel kartusuda baya gidiyor

konica minolta kullandım çok baba yazıcıydı ama yeek parça çok pahalı pekte yaygın değil. Samsung ml 1610 kullanıyorum şimdi, toner doldurması kalitesi, hızı ve fiyatı çok iyi
Fiyat performans bakımından alınabilecek bir yazıcı...

Bende fiyati ve performansi acisindan samsung ml1610 u tavsiye ederim, okulda kullaniyorum gayet memnunum!

Bende fiyati ve performansi acisindan samsung ml1610 u tavsiye ederim, okulda kullaniyorum gayet memnunum!
BENDE

samsungun aantajları daha fazla toneri tam dolu geliyor ilk geldigi zaman fiyatı 110-120 ytl arası.tasarruf moduyla bastıı zaman yuzde kırk daha fazla basıyor, boyutları gayet ufak..........ml1610

aakcakaza' Alıntı:

hocama aynen katılıyorum. mesale ben 1 kg lık toner tozuda aldım evde kendim dolduruyorum.

benim tavsiyem samsung yada xerox almandır.Hem fiyatı uygun hem toner dolumu daha ii.Hp nin sadece adı var ama gerisi boş.Yine de karar senin.Ben hp 1018 almıştım ,ama pişmanım.

adem' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:

hocama aynen katılıyorum. mesale ben 1 kg lık toner tozuda aldım evde kendim dolduruyorum.

Bu toner doldurma olayını nasıl yapıyorsunuz bana gösterirmisiniz. ANimasyon mu yoksa video mu yaparsınız gerçekten çok makbule geçer :):):):)

ayhangunes' Alıntı:
adem' Alıntı:
aakcakaza' Alıntı:

Bu toner doldurma olayını nasıl yapıyorsunuz bana gösterirmisiniz. ANimasyon mu yoksa video mu yaparsınız gerçekten çok makbule geçer :):):):)

gercekten hocam yaa o is nasil oluyor?

Siyah-Beyaz diyorsan Samsun Ml serisi idealdir, toneri dolu geliyor. Yeni tonerleri de hp ninkinden ucuz...

hocam samsunglar bildiğim kadarıyla dolu toner geliyor.hplerin tonerleri neredeyse boş.

Geri