Arkadaşlar okulumuzda LCD Pano uygulaması kullanıyoruz. Bu aralar sürekli ders programı değişiyor ve malum tek tek öğretmen programı girmek zor oluyor. Tavsiye edebileceğiniz pratik bir yöntem var mı?
Hocam var ama excele de tek tek girmek gerekHangisi kullanıyorsun Salih Hocam? LCD Panoda excelden yapıştır seçeneği var sanıyordum
hocam bunu ben de tam anlayamadımOrtaokulda görev yaparken yapmıştım. Bir deneyin.
hocam excel makrolarda hata veriyor ama. Hatayı ayıklama şansınız var mı acaba? Bizim okula da lazım oluyor.
Hocam daha önce öğretmen ve sınıf el programlarını bastırmak için kullandığım bir dosyada değişiklikler yaparak yapmıştım. SINIF TOPLU sayfasına ders programı giriyorsunuz. DERSPRG sayfasındaki başlat butonuna tıkladığınızdA LCDpano sayfasını açıp sınıf sınıf programalarını girip kaydediyor. Daha önceden Chromedan LCDpano okulunuz sayfasına giriş yapmış olmanız gerekiyor.hocam bunu ben de tam anlayamadım![]()
siz ders programlarını hangi program ile yapıyorsunuz badi, bizim okuldaki ders programlarını hazırladıkları uygulama excel çıktısı veriyor. Sizinki de veriyordur bir kurcala bencce.Hocam var ama excele de tek tek girmek gerek![]()
Allah seni Mehmetimsiz ders programlarını hangi program ile yapıyorsunuz badi, bizim okuldaki ders programlarını hazırladıkları uygulama excel çıktısı veriyor. Sizinki de veriyordur bir kurcala bencce.