Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ben de sizin gibi araştırma aşamasındayım. Şimdiye kadarki izlenimlerimi paylaşayım. Samsung 650-651-652-653 aynı özellikte tv'ler. Ekranın parlak olması dezavantaj. Usb'den divx ve mkv dahil birçok formatı oynatabiliyor.
LG 5000 ve 5020'nin en önemli özelliği 200 hz. olması. lh 7000 ise 100 hz. ayrıca işlemcisinin daha iyi olduğunu söylediler.
Özetle hepsi birbirine yakın kalite ve özellikte cihazlar. Fiyat olarak hangisi düşerse onu almak lazım. Ayrıca garantiye de dikkat etmek lazım.
Araştırmaya devam...
samsung'un teknik servis hizmetlerinin iyi olmadığını söylüyorlar. 2 gün önce LCD monitör almaya gittim. samsung dan vazgeçtim acer 23'' aldım. TV'leri de inceledim. sony , philips ve LG nin çok şık modelleri var. 40'' ten küçük almayın.
2 ay önce lg 42lh4010 aldım çok memnunum 42lh500 sadece fark 200hz olması bu farkta zaten hiç bir platformda kullanılamıyor 100hz bile fazla bence 42lh4000 ihtiyaçların üzerinde güzel bir tercih boşuna daha fazla para vermeye gerek yok
sony ve samsung arasında gidip geldim araştırdığım dönemlerde...Sony bariz görüntü farklılığı oluyor tabi...ama Samsung alacaksanda LED almanı tavsiye ederim..