led monitör/tv kullanan varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ftsz63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Çözünürlük değerleri daha yüksek olsaydı iyi olurdu. Monitörlerde tazeleme oranı genelde 60 hz'dir, gözünüzü yoracağını sanmıyorum. TV özelliği olmasa da aynı özelliklere sahip olacaktı.

yakuphan' Alıntı:
Çözünürlük değerleri daha yüksek olsaydı iyi olurdu. Monitörlerde tazeleme oranı genelde 60 hz'dir, gözünüzü yoracağını sanmıyorum. TV özelliği olmasa da aynı özelliklere sahip olacaktı.
Renk kontras acisindan en yakin buydu hocam diger lcd led moniyorler cok parlak ve siyahlari daha az gosteriyordu. Tek kaygim dedigm gibi goz yormasi belki kullanan arkadaslar fikir verir

Yesil26' Alıntı:
Frekans 60 Hz oluyor Laptop ekranlarıda 60 Hz göz yormaz ama çözünürlük sıkıntısı yaşayabilirsiniz. 1920*1080 olsaydı ekrana daha çok öğe sığardı. 22" için çözünürlük az bence 15,6" Laptoplarda da aynı çözünürlük var.
Iademi etsem acaba hocam

rock' Alıntı:
22" inç için bence de düşük bi çözünürlük. 15.6 laptoplarda bile bazen yetersiz kalıyor. Ben 2 sene http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus- ... 37297.html bunu kullandım. Renkler harikaydı. Tek sorun, sadece vga çıkışı olmasıydı ama benim için sorun değildi...
benim sorunum renklerin harika görünmesi değil hocam renklerin baskıya yakın olması bu biraz mat ve baskıya daha yakın çözünürlüğü düşükmüş ama kabullendim artık idare etmeye çalışıyorum

Geri