led projeksiyon cihazı

Kodla Büyü
100 ANSİLÜMEN
hocam parlaklığı biraz düşük değilmi yani baya bir düşük gibi geldi bana. sınıfta ders için yeterli olamayabilir...

Led in kullanım ömrü uzun oluyor - 20 bin - 40 bin saat çalışabiliyor olması güzel ama 100 ansilümen şaka gibi. Canlı görmek en doğrusu - LED teknolojisi 100 ansilümen e ekstra birşeyler katıyormu görmek lazım ki - sanmıyorum.

Hocam ben acer x1260 aldım. Çok süper bir cihaz. Perdeler açıkken bile çok net görüntü var. 4000 saat lamba ömrü var. En önemlisi lamba fiyatı. 200 Tl civarında.

bende de acer x1130 var. perdeler açık ve yeşil tahta da öğrenciere sunum yapabiliyorum. Acaba her led lamba için mi 100 ansilümen var

Projeksiyon Cihazı ( Düşük ansi , uzun lamba ömrü ?)

Merhaba,

LG HS201 LED cihazına baktım. 200 ansi diyor ve 30.000 saat lamba ömrü denilmiş. Düşük ansiye sahip cihaz kullanan var mı ? Karanlık bir sınfı ortamı oluşturulsa perdelerle yeterli olmaz mı .. Lamba ömrü uzun olması gayet güzel olurdu. Karanlık ortam oluşturmak yeni lamba almadan daha kolay diye düşünüyorum .

Bir de İstanbul'da projeksiyonları test ederek alabileceğimiz show room tarzı bir yer var mı bilidğiniz ?

LG HS201 LED prjeksiyonu okulumuzda kullandık. Camlara siyah perde takmadan parlaklığı düşük olduğu için çok net görüntü alamyorsunuz. Perdeyle net görüntüye ulaşabiliyorsunuz.

Geri