lenovo 3000 v200 alt kapak açma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turapt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

turapt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
merhabalar, lenovo 3000 v200 12.1" bilgisayarımız çok ısınıyor. içini açıp temizlemek istiyorum, tüm vidaları söktüm. hdd, dvd sürücü, ram gibi bileşenleri çıkarttım. ama çentiklerin yerini bilmediğm için sökemiyorum, bu konuda video veya resim sitesi bilen var mı? diğer modeller için gördüm ama bu modelinkini bulamadım.. yardımcı olur musunuz?

hocam ben bi kere hard diski değiştirdim ama kapağın tamamını açmadım.

içini açmanıza gerek yok aslında. yandaki yada arkadaki hava deliklerinden kuvvetlice üflerseniz yada kompresörle buralardan hava tutarsanız içindeki tozu dışarı atacaktır. lenovolarda bildiğim kadarıyla fan klavye altında oluyor. klavyeyi sökünce görürsünüz. o yüzden makineyi komple sökmenize gerek yok. genelde klavyeyi tutan 1-2 vida olur kasanın altında. kolay gelsin.

namaldish' Alıntı:
içini açmanıza gerek yok aslında. yandaki yada arkadaki hava deliklerinden kuvvetlice üflerseniz yada kompresörle buralardan hava tutarsanız içindeki tozu dışarı atacaktır. lenovolarda bildiğim kadarıyla fan klavye altında oluyor. klavyeyi sökünce görürsünüz. o yüzden makineyi komple sökmenize gerek yok. genelde klavyeyi tutan 1-2 vida olur kasanın altında. kolay gelsin.
teşekkürler, deneyeceğim hocam.. klavyeyi sökmeyi denemedim hiç, bir deneyeyim bakalım..

Geri