LENOVO A8-4500M 500 GB 6 GB Radeon HD 7640G 2 GB Windows 8 G

Kodla Büyü

partales

Site Gezgini

Ekli dosyalar

• lenovo.jpg
    lenovo.jpg
    212.4 KB · Görüntüleme: 3,986
Re: Ynt: LENOVO A8-4500M 500 GB 6 GB Radeon HD 7640G 2 GB Window

DaMieN' Alıntı:
partales' Alıntı:
DaMieN' Alıntı:
1499 TL ?! O Fiyata daha iyi makineler bulunabilir...

Mesela

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9552

Dell çok tercih edilen bi marka değil Lenovo biraz daha iyi gib,.

Dell tercih edilen marka degil?? O verdiginiz linkteki lenovo ile esenlikler diliyorum...

Aynen, tamam lenova da iyi bir marka bence ama Dell ile kıyaslanamaz marka bazında.

Hocam Amd İşlemci Amd Ekran kartı tavsiye etmiyorum.Şarza, Performansa herşeye etkisi var. 1300- 1400 civarı yeni nesil i5 işlemcili NVidiA ekran kartlı bir bilgisayarı almanı tavsiye ederim.Lenovalarda z ve y serileri şahanedir.B serisinden uzak dur.G Ortalarda seyreder.

kdoksan a bire bir katılıyorum özellikle laptoplarda AMD isterse ağzı ile kuş tutsa para vermem , hem işlemci AMD hem ekran kartı AMD = Çöp (Şahsi görüşüm) darılmaca gücenmece yok , bu arada 4 yıl Bilgisayar tamirciliği yapmış biri olarak yazıyorum bunları , başka biri başka görüşte olşabilir ama tecrübelerim bu yönde

bende lenovo z500 var.şu ana kadar sıkıntı yok.

düzenleme: senin bilgisatar işlemci pek iyi değil.bence onun yerine z510 bak.yaklasık ofiyatlarda olması lazım

dell ile Lenova(eski adıyla IBM) ikisi de amerikan şirketi ama kıyaslamaya bile gelmez tabii ki dell 10 senelik dell kullanıcısı olarak

Geri