Lenovo G500 kamera driver

Kodla Büyü

anima

Site Gezgini
Arkadaşlar okula yeni bir laptop geldi "lenovo G 500 " Bilgisayarımda kamera görünmüyor aygıt yöneticisine bakıyorum donanım kullanıma hazır diyor. sitesinden driverini indirdim kurdum, denetim masasında kurulan program görünüyor fakat yine kamera yok hiçbiyerde ? bi fikri olan var mı ????

Driver yüklenmiştir, kamera gerektiren bir program ( skype vb) kullanırsanız muhtemelen çalıştığını göreceksiniz. Ama ben o tarz program istemiyorum derseniz herhangi bir webcam programı indirdiğinizde çalıştığını görebilirsiniz...

Hocam cyberlink youcam indirdim ( deneme sürümünü bulabildim onun da )evet onda camera görünüyor fakat bilgisayarımdan direk bağlanmak istiyor Müdür Bey

Gök_Tuğ' Alıntı:
Müdür Bey youcam'ın kısayoluna tıklarsa kameranın açıldığını görecektir hocam...
:D Hocam teşekkür ederim ama sorunu halledemedim ona canım sıkılıyor. Yani denetim masasında program ekle kaldırda görünen bir program nasıl başlatta görünmez anlamıyorum Bi ifkri olan yok um arkadaşlarrrr???

Müdür web cam de kendine bakıp ne yapacakmış. Resim falan alacaksa kur photoshop u aksiyon oluştur tuş ata. Anlat müdürüne.

raziyedüzgün' Alıntı:
Gök_Tuğ' Alıntı:
Müdür Bey youcam'ın kısayoluna tıklarsa kameranın açıldığını görecektir hocam...
:D Hocam teşekkür ederim ama sorunu halledemedim ona canım sıkılıyor. Yani denetim masasında program ekle kaldırda görünen bir program nasıl başlatta görünmez anlamıyorum Bi ifkri olan yok um arkadaşlarrrr???
Hocam easy cam diye driverı var başlatta lenovo klasöründe fakat ordan açtığınızda çalışmıyor cam... Nette fulleri var ordan youcamı indirip
kullanabilirsiniz... Müdür Bey için de kısayolunu her yere ekleyin ki rahatlıkla ulaşabilsin... :D
...
Hocam kendi sitesinde g560 için driverını deneyin isterseniz çalışırsa sorun yok...
http://support.lenovo.com/tr_TR/researc ... D=HT072731

Hocam youcamin kısayolunu başlaa başlat çubuğuna attım zaten de. kamera lazım değil zaten diyor ama ben sebebini anlamak istedim yani nasıl böle olabilir diye.Başlatta lenovo diye bir klasör de yok hocam. :oops:

Geri