hatshepsutpoca
Aktif Üye
lenovo laptopa recovery işlemini yapacağım ama recovery tuşunu bulamıyorum bir türlü(
mmkgs1' Alıntı:hocam genelde power düğmesinin yanında kıvrık ok şekili olan düğmedir...
3310' Alıntı:hocam sorunuzun cevabını bilmiyorum ama size bir soru sormak istiyorum. LENOVA'dan memnun musunuz acaba. soranlara önerebilir miyiz? şimdiden teşekkür ederim.
ekicimert' Alıntı:3310' Alıntı:hocam sorunuzun cevabını bilmiyorum ama size bir soru sormak istiyorum. LENOVA'dan memnun musunuz acaba. soranlara önerebilir miyiz? şimdiden teşekkür ederim.
hocam bende lenovo Y 560 A modeli var i7 740 QM işlemcili yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Genel olarak memnunum fakat
bu modelde ekran çok ince ve esnek.Bu yüzden biraz korkuyorum kullanırken. hor kullanmaya gelmeyen bir model. çoluğu çocuğu olanlar için tavsiye etmiyorum.
Menteşeleri çok sağlam değil benim bir menteşede ufak çaplı bir düşme sonucu bi hasar meydana geldi. ama bu şekilde kullanıyorum. Hasar oluşmadan öncede diyelim ekran açık haldeyken bilgisayarı kaldırdığınızda ekran kendiliğinden açılıyor yani menteşe ayarları çok sıkı değil. Bunun dışımda ilk aldığımda driverlardan dolayı bi kaç aksaklık vardı güncelleyince düzeldi sıkıntı yok.
Görsel açıdan çok güzel bir pc.
alttaki ekran kartı fan çıkışını açık bıraktıktan sonra zorlu oyunlarda dahi çok fazla ısınma problemi olmuyor.
bunun dışında okuldada G550 modeli var çok sağlam bir pc öğretmen arkadaşlar sınıflara götürüp projeksiyona bağlıyorlar. Bi orda bi burda yani pc 7-8 farklı arkdaş kullanıyor ondada hiç bir problem yok. Başka sorularınız varsa pm atın cevaplayalım hocam.
bunun dışında laptop düşünüyorsanız eğer ben samsung laptopları çok beğeniyorum. Tasarım olarak sağlamlık olarak ve ekran kalitesi olarak hoşuma gidiyor.
lavinia_7' Alıntı:ekicimert' Alıntı:3310' Alıntı:hocam sorunuzun cevabını bilmiyorum ama size bir soru sormak istiyorum. LENOVA'dan memnun musunuz acaba. soranlara önerebilir miyiz? şimdiden teşekkür ederim.
hocam bende lenovo Y 560 A modeli var i7 740 QM işlemcili yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Genel olarak memnunum fakat
bu modelde ekran çok ince ve esnek.Bu yüzden biraz korkuyorum kullanırken. hor kullanmaya gelmeyen bir model. çoluğu çocuğu olanlar için tavsiye etmiyorum.
Menteşeleri çok sağlam değil benim bir menteşede ufak çaplı bir düşme sonucu bi hasar meydana geldi. ama bu şekilde kullanıyorum. Hasar oluşmadan öncede diyelim ekran açık haldeyken bilgisayarı kaldırdığınızda ekran kendiliğinden açılıyor yani menteşe ayarları çok sıkı değil. Bunun dışımda ilk aldığımda driverlardan dolayı bi kaç aksaklık vardı güncelleyince düzeldi sıkıntı yok.
Görsel açıdan çok güzel bir pc.
alttaki ekran kartı fan çıkışını açık bıraktıktan sonra zorlu oyunlarda dahi çok fazla ısınma problemi olmuyor.
bunun dışında okuldada G550 modeli var çok sağlam bir pc öğretmen arkadaşlar sınıflara götürüp projeksiyona bağlıyorlar. Bi orda bi burda yani pc 7-8 farklı arkdaş kullanıyor ondada hiç bir problem yok. Başka sorularınız varsa pm atın cevaplayalım hocam.
bunun dışında laptop düşünüyorsanız eğer ben samsung laptopları çok beğeniyorum. Tasarım olarak sağlamlık olarak ve ekran kalitesi olarak hoşuma gidiyor.
hocam benm laptop da z560. herşeyi çok iyi. hızı işlemcisi görünümü çok güzel çok memnundum ancak aldıktan sonra daha 1 sene dolmadan ekranda siyah noktalar çıktı ve bikaç günde çoğaldı. garantiye yolladım. 1ay sonra kullanıcı hatası ekran kırılmış dediler. halbuki kırılma ihtimali yok sadece ben kullanıyorum evde çocuk çoluk yok yani hor kullanılma diye birşey olamaz. ama kullanıcı hayatsıymış benden 430 milyon istediler. ben de vermedim. laptop geri geldiğinde ekranın ortasında aynı siyah lekelerden yine çıkmıştı. şu anda bu şekilde kullanıyorum. yani ekran sıkıntısında ürünlerine sahip çıkmıyorlar.piyasa araştrması yaptığımda da 200tl civarında yaptırabilirim. şu anda bana laptop lazım olduğu için yaptrmıyorum ama alırken ekran sıkıntısı yaşayabileceğini bilerek al. zira nette ufak bi araştrma yapsan bu şikayetleri görürsün.
..Mr.Spermata' Alıntı:hangi durumda basacağız bu recovery tuşuna arkadaşlar?