Leyla ile Mecnun Dizisi Bitti mi:(

Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
merhaba, TRT1 de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisinin yayından kaldırıldığı söylentisi bugün medyada yer aldı. bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı arkadaşlar? en sevdiğim dizilerdendir her bölümünü severek izliyordum, duyunca şok oldum:( umarım TRT yönetimi böyle bişi yapmaz. gerçekten çok yazık olacak.

onur unlunun trt ile gorustugu soyleniyor sonucu ise su an kimse bilmiyor bakalim insaallah bitmez pazartesi sendromuna ragmen pazartesiyi bekleme nedenimm:)

Onur Ünlü Tarikatı ‏@onurunlutarikat 1h
Yapımcılığını üstlendiğimiz Leyla ile Mecnun adlı dizinin yayından kaldırıldığı TRT yönetimi tarafından şirketimize bildirilmiştir.

onur unlu twitterdan boyle duyurmus :cry: :cry:

ozur durumu atamalarinin aciklanmamasindan daha cok koydu bu bana:(

mnskc' Alıntı:
onur unlunun trt ile gorustugu soyleniyor sonucu ise su an kimse bilmiyor bakalim insaallah bitmez pazartesi sendromuna ragmen pazartesiyi bekleme nedenimm:)

aynen hocam, süper ötesi insana büyük keyif katan bir dizi.

mnskc' Alıntı:
Onur Ünlü Tarikatı ‏@onurunlutarikat 1h
Yapımcılığını üstlendiğimiz Leyla ile Mecnun adlı dizinin yayından kaldırıldığı TRT yönetimi tarafından şirketimize bildirilmiştir.

onur unlu twitterdan boyle duyurmus :cry: :cry:

ozur durumu atamalarinin aciklanmamasindan daha cok koydu bu bana:(

hocam kesin mi ya, ben de böyle bir duyum aldım ondan başlık açmak istedim :( olamaz ya böyle bir şey dört gözle yeni sezon başlamasını beklerken..

mnskc' Alıntı:
eflatun film ve burak aksak da ayni seyleri yazmis yanii bitmis bitmesin bitmemeliydi

bilgisayarbilişimde bu kadar L&M hayranı olduğunu bilmiyordum bu şekilde öğrenmiş olduk :) ya bütün moralim altüst oldu resmen :(

seyma' Alıntı:
başka kanalda yayına girere bence..ERdal bakkalsız olur mu hiç

Erdal Bakkal Candır :) ya valla çok özlemiştim hepsini inşallah hocam başka kanala geçerler bu keyfimizden mahrum kalmayız...

#leylailemecnunsuz twitterda türkiye gündeminde ilk sırada dünya gündemine de girmiş çok üzüldüm ben bu dizi hayata bakış açısını değiştiriyor insanın...

yeymir23' Alıntı:
belki başka kanala geçer ama eski tadı olmaz

kesinlikle katılıyorum ilk yayınlanıp doğduğu yer her zaman en güzelidir, birsürü örnekleri var sonra başka kanala geçenler hep hüsran oldu.

mtrk' Alıntı:
Gezi olaylarında fazla göz önüne çıktılar ileri zekalılar

aynen hocam, gezi olaylarında dizinin en önemli karakterlerinin hepsi vardı, istediklerini yaparlar o ayrı ama sanatçı olunca bu kadar ön plana çıkmamaları daha doğru olurdu :(

baska kanalda o tadi vermez neden trtnin kurallari vardi cunku uzume dusuyolardi erige dusuyorlardi manavda masa firlatiyorlardi bunu ozel kanalda yapsa ne kadar tutarki. o kanalin diger dizisinde adam icki icsin l&m uzume dalsin hic tad vermez...

mnskc' Alıntı:
baska kanalda o tadi vermez neden trtnin kurallari vardi cunku uzume dusuyolardi erige dusuyorlardi manavda masa firlatiyorlardi bunu ozel kanalda yapsa ne kadar tutarki. o kanalin diger dizisinde adam icki icsin l&m uzume dalsin hic tad vermez...

hocam başka kanalda neden olmaz düşüncesini çok iyi anlatmışsınız teşekkürler :)

zodiac' Alıntı:
mnskc' Alıntı:

hocam başka kanalda neden olmaz düşüncesini çok iyi anlatmışsınız teşekkürler :)

cocuklugumuzun susam sokagi bir l&m iki ilerde anlatilacak iki guzel ani :)

mnskc' Alıntı:
zodiac' Alıntı:
mnskc' Alıntı:

cocuklugumuzun susam sokagi bir l&m iki ilerde anlatilacak iki guzel ani :)

aynen hocam kesinlikle bu düşüncenize katılıyorum :)

Geri