LG şikayet..

Kodla Büyü

agkarakoc

Aktif Üye
19 Ekim 2012 tarihinde Bimeksten 1443KDS nolu çamaşır makinasını aldım. Geçen hafta makinadaki çamaşırlarımın yırtılmasıyla içindeki lastiğin parçalanmış olduğunu farkettim. Servis ilgili birimden bilgi alıp bana döndüğünde bunun kullanıcı hatası olduğunu ve garantiden ödenmeyeceğini söyledi.

Bu parça garanti kapsamında değilse acaba makinanın neresi garanti kapsamında? Makinanın dışından görünmeyen bir yerinin parçalanmasının sebebi nasıl kullanıcı olabilir anlamadım ve hiç mantıklı bulmadım. Bu kadar büyük bir firmanın böyle yapması çok saçma geldi bana.

Şimdi lg nin merkezine bir mail attım ve ısrarla ödenmesini istediğimi söyledim. Gün içinde cevap gelmezse iş çıkışı fatura ile beraber il hakem heyetine başvuracağım. Gerekirse mahkemeye vereceğim. Paramla rezil olmaktan bıktım, hep benim başımamı geliyor böyle şeyler ya..

Garanti kapsamını okudum o kadar açık uçlu ki isteyen istediği yorumu yapar. Adam her durumda "garanti kapsamında değil" diyebiliyor anlayacağınız.
Bu konuyu garanti kapsamına almamaları açıkça kandırıldığım anlamına geliyor.
Ayrıca bir de üstüne para verip garanti süresini 5 yıla çıkarmıştım.

Başına böyle birşey gelen varsa ne yapmış merak ediyorum. Başka ne yapabilirim. Yazarsanız sevinirim.
Olayın çabuk sonuçlanması lazım, bilirsiniz çamaşır makinası olmayınca rezillik...
Fotolarıda ekliyorum, yorum bekliyorum...

Ekli dosyalar

• 2013-05-14 17.43.39.jpg
    2013-05-14 17.43.39.jpg
    24.5 KB · Görüntüleme: 987
Fotograftan bir şey anlaşılmıyor. Bence müşteri hizmetleriyle tekrar görüşün.

Öncelikle geçmiş olsun..

Birde LG şöyle, samsung böyle iyi diye söylüyorlar. Benimde LG laptopum var o kadar çok arıza verdi ki.. Geçenlerde vestel alınırmı yok LG al diye söylüyorlardı.
Her markanın hatası olabilir. Bence yerli ürün kullanmak en iyisi arçeliğin bekonun suyu mu çıktı.

almayın hocam lg samsung beyaz eşya.. ne işiniz var bunlarla? uğraş dur şimdi işin yoksa :(

hocam fazla eşya yüklemenizden kaynaklı muhtemelen ve kullanıcı hatası olarak geçer.zaten hatayı başta yapmışsınız.LG den çamaşır makinasımı alınır:) geçmiş olsun.tanburun iç lastiğiyse kullanıcı hatası derler

utf8' Alıntı:
Öncelikle geçmiş olsun..

Birde LG şöyle, samsung böyle iyi diye söylüyorlar. Benimde LG laptopum var o kadar çok arıza verdi ki.. Geçenlerde vestel alınırmı yok LG al diye söylüyorlardı.
Her markanın hatası olabilir. Bence yerli ürün kullanmak en iyisi arçeliğin bekonun suyu mu çıktı.
:+1:

gecen beş yıllık simens camasır makinamız langur lungur sallanmaya çok ses çıkarmaya basladı ne kadar masraf cıkaracak bakalım diye düşünürken servis garantisi varmı dedi ücretsiz yaptı hiç aklıma gelmemişti çok şaşırdım :D

Kalite olarak samsung - LG nin bir iki tık üstünde bir firma, ama beyaz eşya alacak olsam ya Bosh alırdım ya da Arçelik.
TV lerde LG Samsung düşünülebilir, bide DVD de LG düşünülebilir, onun haricinde tırt

siemensler almanyada üretiliyor bu çok fark yaratır. Almanların makina fabrikasyonda titizlikleri ve mühendislikleri tartışılmaz

LG Yİ SADECE DVD DE DUSUNURUM DİGER HİÇ BİR ŞEYDE LG ALMAM.. HELE HELE SORUN YASAYINCA TEKNİK SERVİS VE MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ İLE İLİŞİKİ SIFIR...

ÇÖZÜM YOK

lg'nin müşteri hizmetleri 5 kuruş etmez. çamaşır makinası aldım. makinayı kurdurmak için randevu saatinden sonra adamları 5 saat daha bekledim. müşteri hizmetlerine aradığımda işte gelecekler falan filan. ben 5 saat beklemek zorunda mıyım. bosch buzdolabı aldım adamlar dedikleri dakikada geldiler. dikkat edin dakikada, saatinde değil. bende beğenmedim lg'nin müşteri hizmetlerini.

Geri