LG 42LE5300 öneri...

Kodla Büyü

baysukru

Aktif Üye
Arkadaşlar led tv almayı düşünüyorum fakat karasızım.LG 42LE5300 istanbulbilişimde 1879 tl baya bir zamandırda bu tv yi takip ediyorum.yapılan yorumların %90 ı güzel.Okuldan bi öğretmen arkadaş almış tv nin görüntüsüne baktım fakat yakında görüntülerde karelenmeler olduğunu farkettim.kafam karıştı ancak yayın normal yayındı yani hd uydu alıcısı değildi.
Bu tv yi kullananlar varmı fikir verebilirmisiniz?

Hocam ben yaklaşık 2 aydır 7-8 yıllık goldmaster alıcı ile sd yayında kullanıyorum. Sd performansından çok memnun değilim açıkcası. Ama zaten ledlerin sd yayına yönelik yapılmadığını düşününce bunu kabullenebilirim. Hdmi çıkışlı düzgün bir alıcı alıp deniyeceğim yakında çok fazla olmasa da sd yayında farkeder gibime geliyor.
Film performansı oldukça iyi altyazı problemi yok. Film konusunda format sorunu yok gibi sadece DTS formatı desteklemiyor bazı filmlerde ses sorunu yaşanabiliyor.

hocam iyi bir görüntü kalitesi istiyorsan lgden vazgeçip öncelikle samsungları olmazsa philipsleri bir araştır derim, bende samsung 32b653 model lcd var, hd alıcıda denemedim daha henüz ama internetteki yorumları hep olumlu yönde...

bizde lg le5700 1246tl aldık 3 ay önce görüntü kalitesi çok iyi.lg den vazgeçmeyin bence

hocam ben alalı 2 ay oluyor. birde seoul hiremco x3 alıcı aldım. hdmi ile bağladım görüntü ortalama üzerinde. ara malzemelerin kalitesini artırarak %20 -%30 arası görüntü kalitesini artırabilirim ama biraz masraflı. bir iki tane yüksek çözünürlüklü film izledikten sonra televizyon izleyeceğinizi sanmam :) dts codecli filmlerin sesi açmıyor onu da ac3 e çevirecek programlar mevcut. karar vermesi zordu. şuan çok memnunum.

arkadaşlar sağolun,valla kafam çok karışık burda bile lg mi samsung mu ikilemine düşüyorum.o kadar para veripte kötü görüntü almak istemiyorum.İlk etapta normal yayına izleyeceğim malum hd uydu alıcılar pahalı.ortalama 1900 tl civarına led tv 40 yada 42 inç önerileriniz varmı?

Samsung c6000 al bence 100-200 fark vardır ama 150w yerine 68w tuketiyor.. Samsung tercihimdir..

bende 3 ay önce lcd samsung 40c530 aldım, dandik yumatu ile sd yayınları benim için kat kat güzel, tavsiye ederim...1290 tl aldım

BAYSUKRU' Alıntı:
Arkadaşlar led tv almayı düşünüyorum fakat karasızım.LG 42LE5300 istanbulbilişimde 1879 tl baya bir zamandırda bu tv yi takip ediyorum.yapılan yorumların %90 ı güzel.Okuldan bi öğretmen arkadaş almış tv nin görüntüsüne baktım fakat yakında görüntülerde karelenmeler olduğunu farkettim.kafam karıştı ancak yayın normal yayındı yani hd uydu alıcısı değildi.
Bu tv yi kullananlar varmı fikir verebilirmisiniz?

İstanbul bilişim sattığı ürünlere kendisi garanti veriyor. Aklınızda bulunsun. global garantili cihazlarda da istanbul bilişim çıkışı olduğundan direk oraya gitmenizi söylüyorlar. Hayırlı olsun şimdiden.

Geri