LG 42LE5300 Led Tv Migros İndirimi

Kodla Büyü
Re: LG 42LE5300 Migros İndirimi

geçen sene bu zamanlar lg'nin 42sl9500 modelini aldım fiyatı teknosada 2700 tl idi. istanbul bilişimde 2250 liraydı istanbul bilişimden aldım. bu ürünle aynı özelikleri taşıyor bendeki tvde. 1 senedir kullanıyorum çok memnunum.
fiyatı bence güzel. 3d almadıktan sonra daha fazla ne bekleyebilirsin ki bir tvden

hiç tereddüt etme. tek tereddütün istanbul bilişim olsun.
ben yakın bir tarihte bunun lcd olanından aldım. 1500 tl ye. özellikle usb den film harika her dosya uzantısını açıyor.
tavsiye ederim. ayrıca 100 tl likte hediye var. 1550 ye geliyor sakın kaçırma.

Hocam TV izlimek için alacaksan Plazmalara bak derim. Bende uzun arayışlarım sonucunda PLAZMA almaya karaverdim. LG 42PJ 350 modelini aldım. Hem görüntü kalitesi çok iyi hem ucuz, daha ne istenirki. Ben 1.090 TL ye aldım.

Plazmalar hakkında saylenen çoğu şey yanlış. Çok elektrik yakmıyorlar, kalır değiller(LG lcd den ince)

Benim aldığım model de usb den video izleyemiyorsunuz. PJ650 modelinde bu özellik mevcut. Makine aynı sadece yazılım farkı varmış. aradaki fark 250 tl kadar.

suckan10' Alıntı:
ben yakın bir tarihte bunun lcd olanından aldım. 1500 tl ye. özellikle usb den film harika her dosya uzantısını açıyor.
Hocam 100 tl lik hediyeleri neler onun hakkında bilgim yok ta..

Hocam bu televizyonun eksilerini yazıyorum:
-150W elektirik tüketimi( philips ve sony ler 70W ve altı)
-Edge Led sıkıntı çıkarabilir (Ful led olmasına dikkat et)
-İnternet Tv yok( Artık bu noktadan sonra alacağın tv ile rahatlıkla internet siteleri dolaşıp gerekirse film izleyebilmelisin)
-Dlna,Wifi(kablosuz herhangi bir ağa bağlanıp film, müzik, fotoğrafı tv ye aktarabilmelisin)
-Philips'e has olan Amblight özelliğini görmeni isterim sonrasında kesinlikle fikrin değişecektir :)

Ve daha bir sürü eksi yazabilirim...

Peki ne yapmalıyım diye soracak olursan kendini biraz daha zorlayıp http://www.hepsiburada.com/Liste/philip ... 42pfl7695h şu tv ye bakmalısın. Harika ötesi, çoğu kimsenin bilmediği özellikler mevcut ve yukarıdaki tüm eksileri kaldırıyor:)

BAYSUKRU' Alıntı:
suckan10' Alıntı:
Hocam 100 tl lik hediyeleri neler onun hakkında bilgim yok ta..

istanbul bilişimdeki linkte hediyeler kırmızı yazıyla görülüyordu. askı aparatı + hdmi kablo

pakgun' Alıntı:
Hocam TV izlimek için alacaksan Plazmalara bak derim. Bende uzun arayışlarım sonucunda PLAZMA almaya karaverdim. LG 42PJ 350 modelini aldım. Hem görüntü kalitesi çok iyi hem ucuz, daha ne istenirki. Ben 1.090 TL ye aldım.

Plazmalar hakkında saylenen çoğu şey yanlış. Çok elektrik yakmıyorlar, kalır değiller(LG lcd den ince)

Benim aldığım model de usb den video izleyemiyorsunuz. PJ650 modelinde bu özellik mevcut. Makine aynı sadece yazılım farkı varmış. aradaki fark 250 tl kadar.

eğer aldığın plazma full hd ise diyecek bir sözüm yok. ama hd ready bir plazma ise aradaki farkı internetten öğrenebilirsin. zaten fiyatlardada bu bariz görülüyor.

Geri