LG E500 UAP-44T Notebook ekran kartı sorunu

Kodla Büyü

meccal14

Seçkin Üye
Seçkin Üye
LG E500 UAP-44T modelinde notebokumun ekranı açılmıyor. daha öncede olmuştu ekran kartı chipsetinin lehimleriyle falan oynayarak sorun çözülmüştü fakat artık bu da kar etmiyorr.ekran 6ya bölük vaziiyette tamirci arkadaş ekran kartının chipseti değişecek diyor fakat bunu burda yapan yokmuş ankara ve istanbulda da 150-180 arası oluyomuş bide garanti değil diyoo 2-3 aya bozulur diyo başına böle bi olay gelen varmı ne yapıım

arkadaşlar hiç başına böle bi olay gelen yok mu hafta sonu emanet bilgisayarla kaldım yeni bil. alana kadar bunu yaptırmam lazım özellikle büyük illerdeki arkadaşlar yardım edin oralarda bu işi kaça yapıyolar

Benim MSI laptop da ekran kartı orjinal driver kurunca ekran kararıyor ve açılmıyordu. Ekran kartı çipseti arızalı dediler. Ankarada 180 tl ye yaptılar çipseti değiştirdiler. Düzeldi. Üzerinden yaklaşık 1 sene geçti, tekrar o sorunu yaşamadım.

ahmetbto' Alıntı:
Benim MSI laptop da ekran kartı orjinal driver kurunca ekran kararıyor ve açılmıyordu. Ekran kartı çipseti arızalı dediler. Ankarada 180 tl ye yaptılar çipseti değiştirdiler. Düzeldi. Üzerinden yaklaşık 1 sene geçti, tekrar o sorunu yaşamadım.
hcm yorumun için teşekkür ederim bana burdaki eleman chipset değişse bile ömrü fazla olmaz demişti seninkinde sorun olmamış

Geri