lg g2 telefona v20a güncellemesini yükleyim mi?

Kodla Büyü

la_mer62

Aktif Üye
arkadaşlar telefonu alır almaz v20a guncellemesi hazır diye bir mesaj aldım telefonumdan. bu guncellemeyi kurayım mı sizce telefona. güncellemelerden sonra tellefonlardan randıman alınmıyor bazen diye soyluyorlar dogru mu acaba?

Güncelleme varsa kurun güncelleme sayesinde açık ve hatalarında giderildiğini unutmayın.

hasari hocam haklı ama bu telefonda durum şimdilik farklı. güncellemeden önce telefonda bir problem yokken güncellemeden sonra oluşan problemlerden şikayetçi çok kişi var. ısınma, şarzın daha az gitmesi, gelen aramaların ekrana geç düşmesi gibi problemler oluşuyor güncelleme ile.

yani bir sıkıntısı yoksa hiç bozmayın derim. bir sonraki güncellemeye kadar.

Ara güncellemelerden kaynaklanan sıkıntılar olabiliyor bunların tespitinden sonra diğer güncellemede düzeltiliyor. Modele özgü sorunlar varsa bir şey diyemem. :)

mmkgs1' Alıntı:
bana defalarca geldi yapmadım , şimdilik bir sıkıntım yok. ama yapanlar şikayetçi...
aynen benim de bir sıkıntım yok şu anda mevcut yazılımda aldığım günün ertesi bu uyarıyı görünce araştırma yaptım biraz o yüzden sormak istedim güncelleme yapmanın ekstra bir artısı olacak mı diye. çünkü güncellemeler bazen daha sıkıntılı sorunlara yol açabiliyor.

bende güncellemedim okadar ahımşahım birşeyler gelmiyor

Geri