lg g2

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bormut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bormut

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar lg g2 nin replika olup olmadığını nasıl anlarız bilgisi olan var mı ?

ağırlıklarına bak
eline al
kamerasını test et
puan veren sistemlerde donanımlarını teste sok
imei sorgulat

kesinlikle imei sorgulat...hatta e-devletten yap bunu...cihazın ne olduğu yazıyor...e-devlet dersinde uygulama yaptık çocuklarla...dedim ki telefonların imei lerini öğrenin gelin.anlattım nasıl öğreneceklerini...öteki hafta sorgulattık.öğrenci diyor ki s5 babamın ki..bi sorgulattım imeiyi 3310 cıktı :) .yani kesin çözüm

sahibinden ikinci el almayı düşünüyorum da 1 aylık telefon diyor kullanılmış hemde 5 tane nasıl olur o kafama yatmadı ... samsunglarda ki gibi anlam yöntemi yok mu *#06# gibi

kendir_li' Alıntı:
*#06# olayi standart butun telefonlar icin imei ogrenme yolu. Ogrendiginiz imei yi http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php adresinden sorgulayin telefon ne cikacak bir bakin.

pardon hocam yanlış yazmışım *#0*# yazınca samsungda bi ekrqn çıkıyo oradan grafik,kamera, ses, pixel hataları denenerek kontrol edilebiliyo . mesela replika samsungda denedim garfikte resim çıkmıyo

arkadaşlar yurtdışıysa ve imeisi yasa dışı yollardan değiştiyse imei sorgulamadan cıkmaz.
bir bilene sormak lazım

hocam alacağınız kişiyle bir kağıt imzalasana şu imei numaralı telefonu şu tarihte şu kişiden satın aldım diye bağlayıcı olur mu bilmem ama

Geri