lg g3 fiyat niye az?

Kodla Büyü

muabote

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar eşime lg g3 32 gb telefon alacağım. ithalatçı firma garantililer 1100-1200 TL gibi.
ama sahibindene bi baktım 750 TL ye sıfır yazıyor. Bu nasıl oluyor.
adamlar dükkandan ister gelin alın diyor. özellikler aynı, replika filan yazmıyor. ama garanti yok.
yorumlarınız...

geçen yıl almak için baktığımda fiyatları düşük bulmuştum. fabrika hatası oldugunu öğrendim bazı serilerde. bi süre sonra ısınmadan dolayı kasa çatlama yapıyormuş. o zamandan sonra ne zaman g3 kullanıcısı görsem dikkat ettim ve hepsinde çatlama vardı. garanti varsa cihaz yenisiyle değişip geliyor genelde ama 1 ayı buldugunu duydum. sizin baktıgınız garatisiz olduğu için belki daha da düşüktür fiyatı. böyle bi sorun vardı yani ama giderildi mi sonraki serilerde bilmiyorum.

yurtdışı orjinal telefondur. imei atılmış. g2 isterseniz burada 550 ye satıyorlar sıfırını. ondan almayı düşünüyorum :)... orjinal samsung şarjı ve kulaklığı ile kırılmaz cam filmi ve silikon kılıfta hediyesi :D...

Ben yeni aldım bu telefonu. Çok memnunum. Şu an ithalatçı firma garantili 1000TL civarında. Çok araştırdım almadan önce. Delta garantili tercih etmenizi öneririm. Lg Türkiye garantili kadar iyi olmasada diğer firmalara göre daha iyi garanti servisi uyguladığını öğrendim. Telefon geldiğinde açmadan önce hangi seri yani üretim tarihinin ne olduğuna, imei kayıtlı olup olmadığına, paketinin kapalı olduğuna ve güvenlik bandının olup olmadığına bakın. Son üretilen g3 ler sorunsuz. Hatta en sorunsuz telefonlardan diyebilirim. Fiyat performans olarak en iyi telefon g3.

%100 orjinal diye yazıyorlar. baynadir hocamın dediği gibi galiba.
alınır mı acaba.

sahibinden de satılanlar sahte arkadaşlar dikkat edin birde artık sahte telefonlar cpu z de bile belli olmuyor bütün özellikleri aynı yazıyor paralel ithalat bile olsa garantili alın
ve bir ekleme kapıda ödeme sakın almayın get le yada sanalpazar dan falan ilan açsın doğru söylüyorsa kapıda ödemede kargocu kutuyu açmanıza izin vermez çakma telefon almak istiyorsanız donanım haberde var satıcılar referansı yüksek olanlarla iletişime geçin
Ekleme: gece gece donanım habere baktımda lg g3 bol miktarda var yurt dışı ürünü sanırım refurbish ya da ikinci el

muabote' Alıntı:
alınır mı acaba.

Ateşle oynuyorsun bence. Almayı düşündüğün ilanın linkini gönderebilir misin?

Valla hocam replika ürün olabilir. Benim elimdede G3 var şu an. N11.COM yılbaşına kadar her 100 lira üstü alışverişlere %5 10 15 20 25 indirimler uyguluyordu bende 1150 liralık günün fırsatını gördüm birde %25 olan indirim kuponumu kullandım 800 900 arası bir fiyata geldi. İMEİ numarasını sorgulattım alır almaz orjinal ürün görünüyor. Çin malı yerine Vietnam malı görünüyor bataryasıda

muabote' Alıntı:
msa' Alıntı:
muabote' Alıntı:
alınır mı acaba.

Ateşle oynuyorsun bence. Almayı düşündüğün ilanın linkini gönderebilir misin?

Bahsettiğim ürünler

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 4205/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 2330/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveri ... 5931/detay

Ben kapıda ödeme şeklinde kesinlikle almazdım. Garanti belgesi uyduruk? 2 yıl imei garanti ne demek. Doğru bir şekilde kayıt altına alınmışsa kapanmaması lazım. Mağazadan alınacaksa imei kayıtlı olup olmadığına ve üretim tarihine bakmak lazım.

Yahu hocam verdiğin linklerin ilkine girdim. Adam resmen ben replika ürün satıyorum demeye getirmiş. GPU 4200 serisi ve bir tek bende var falan demiş. Daha neler neler. 128 GB kart desteği falan... LG'nin işi gücü yok da bu satıcıya özel G3 üretmiş :puhaha:

Öğrenciliğimden beri elimden yüzlerce telefon geçti. Ne telefonlar aldım sattım kar ettim. Bu telefonlarda malzemeden en çabuk kar etme yöntemi OLED ekran kalitesi. Kalitesiz OLEDin 2 dezavantajı ise; renklerin pastel pastel görünmesi(özellikle kamera çekiminde) ve dokunmatik hassasiyeti.

Olur da hataya düşüp bu replika telefonu alırsanız gerçek lg g3 ile mediamarkt vb. yerlere gidip dokunmatiğindeki küçük hassasiyet farkını görün.

Geri