LG G3 Mesaj Sesi Sorunu

Kodla Büyü

hkomutgan

Üye
Arkadaşlar Merhaba,
Yeni almış olduğum LG G3 Telefonun mesaj sesi çıkmıyor. Yani yeni mesaj geldiğinde telefonun ekranına geliyor ama ses ile bildirim kesinlikle olmuyor. Ben mi bilemedim acaba yoksa yazılımda sorun mu var. Çünkü ayarlar-ses menüsü altında bildirim ya da zil gibi seçeneklerin olduğu yerde mesaj gibi bir seçenek yok. Bildirim sesi açık olmasına rağmen mesaj gelince ses çıkmıyor.Bana acil yardım ederseniz çok sevinirim.Çünkü eğer arızalı ise 1 hafta geçti zaten alalı. Hemen anlamalı ve gerekirse iade etmeliyim. İnşallah sorun yoktur da ben halledememişimdir. Şimdiden teşekkürler.

Hocam mesajlar menüsünde sağ üstteki üç nokta altindan ayarlara girip bildirimler seçeneğini kontrol ettiniz mi

Uygulamaların bildirim sesi titreşim gibi seçenekleri kendi alt menulerinden yapılıyor

sert_hard' Alıntı:
Hocam mesajlar menüsünde sağ üstteki üç nokta altindan ayarlara girip bildirimler seçeneğini kontrol ettiniz mi
Evet baktım oradan bir seçenek seçiyorum ama malesef seçtiğim müzik de dahil hiçbir ses çalmıyor mesaj gelince.

Arkadaşlar buldum. Yani bütün akşam aradım bulamadım. Buraya yazdıktan sonra buldum. Sizinle de paylaşayım dedim.Başka bir siteden kopyalıyorum, sağolsun yazanlar.

Evet android kullanıcılarını ortak bir sıkıntısı olan mesaj sesini değiştirememe problemini yapacağımız küçük bir işlemle halletmemiz mümkün.bu değişikliği yapmamız için telefonumuzu bilgsayara usb depolama modunda bağlamamız yada hiç bilgisyarla uğraşmadan direkt olarak telefonun kendisinde file manager(dosya yöneticisi) programlarından bi tanesine itiyaç duyacağız. başka birşeye ihtiyacımız yok. gelelim şimdi android’in mesaj sesi nasıl değiştirilir; android cihazımızı bilgisayara bağlamışsak bilgisayardan bağlamamışsak telefonun kendisinden file manager(dosya yöneticisi)’dan hafıza kartıızı açıyoruz ve içine sırasıyla iç içe klasörlerimizi açıyoruz.
klasör sırası: media > audio > notifications

bu sırayla iç içe klasörlerimizi oluşturduktan sonra mesaj sesi yapacağımız ses dosyasını “notifications” klasörü içine atıyoruz ve uyarı seslerinden mesaj sesimizi seçebiliriz.hepsi bu kadar.

hocam haricen bir soru sorsam
bende almayı düşünüyorum bu cihazı.
nereden, hangi fiyata aldığınızdan bahsetmeniz münkün mü acaba :)

1 ay önce hepsiburadadan 32 gb lık olanı 1468 e aldım. 100 tl puan verdi. 1378 e geldi.

1 ay önce gittigidiyordan 32 GB 1280 TL. 100 TL bonus verdi 1180 e gelmiş oldu. İthalatçı firma garantili.
Dükkan profiline bakılıp alınabilir. Bence.

teşekkürler.
dolar sürekli yükselişte olduğundan fiyatlar yükseliyor desek yeridir. Eskiden biraz bekleyelim derdik artık bir an önce almak lazım diyoruz. :)

BBNET
Geri