Lg G4 Kullanıcı Yorumları

Kodla Büyü

bellagio

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mrb arkadaşlar kullanan yada telefon hakkında bilgisi olanlardan yorum bekliyorum.Şimdiden Teşekkürler

ben kullanıyorum hocalarım sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olayım elimden geldiğince...

cubido' Alıntı:
ben kullanıyorum hocalarım sormak istediğiniz soru varsa yardımcı olayım elimden geldiğince...

Değerli hocam yakın bir arkadaşım almak istiyor fakat G3 ile G4 arasında kaldı.İkisi arasında kamerada belirgin bir fark olduğu söyleniyor ki zaten özelliklerine bakınca da anlaşılıyor.Birde biraz ağır olduğu ve derisinin ilerde problem çıkarabileceği konusunda yorumlar var.Bunlarla alakalı söyleyebileceğiniz neler var ?

Hocam kamerası hakikatten çok güzel ...deri kılıf şu an için iyi gözüküyor ilerisi için bir şey söyleyemem. Ağırlığı için telefonu eline alanların ilk söylediği şey "hafifmiş" ....

sabah kaltığımda telefon açılmıyordu.telefoncuya götürdüm yapamadı.sorun yazılımsal mı donanımsal mı?lg logosu ile android yazısı geliyor ya öyle kalıyor ya da kapanıyor.download moduna girebilliyorum ama flashtool ile 3.adımı geçemiyorum. lg pc suit de telefon görmüyor.ama kabloyu hertaktığımda ses geliyor bilgisyarara.aygıt yöneticisinde sanki görünüyor gibi ama olmuyor.bana yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor ?

ben G3 ve G4 arası oluyor sanırım G3 Stylus diye bir modelini kullanıyorum. Alırken biraz bilinçsizce oldu benimki. Hiç memnun değilim bazı özelliklerini önemsemedim aldığımı zaman ancak kamera çözünürlüğü olsun özellikle ön kamera berbat. İlk zamanlar donuyordu uygulamalar arasında vs. G4 kullananlar genelde memnun. Ama sitelerden karşılaştırmalara bakın derim.

Tesadüf oldu ben de az sonra hepsiburada.com'dan lg g4 siparişi vereceğim....lg g3 almaya niyetliydim ama bir üst modeli varken bir alt modeli almak mantıksız geldi.
lg g4'ü çok araştırdım hatta teknoloji marketlerine gittim elime alıp biraz inceledim..dedikleri gibi ağır değil..g3'ten daha iyi ele oturuyor..hafif bombeli yapısı var ama eli rahatsız etmiyor...kamerası çok iyi...sorun olarak şunu söylüyorlar son güncellemeden sonra batarya çok az gidiyormuş ama ben kullanıma bağlı olduğunu düşünüyorum..
Deri olayına gelince zaten arka kapağını değiştirebiliyorsun..beğenmediğin taktirde farklı bir kapak alabilirsin..
onun dışında 3gb ram 32 gb hafıza ve hızlı bir telefon...siparişimi vereyim telefon bir gelsin hele daha kapsamlı yorum yaparım..

ben de telefon bakıyorum. LG G4 ile Lenovo Vibe P1 arasında kaldım. öne çıkan özellikler: Lenovo P1 de 5000 mah batarya var var. G4 de ise Ram 3 GB.

Ben lg g3 kullanıyorum. Çok memnunum. Ben alırken g3 g4 rasındaki fiyat farkı çok fazlaydı. Donanımsal olarak fazla fark göremediğim için g3 tercih ettim. Fakat şu anki fiyatlar ile g4 ü tercih ederdim.

LG G4 kullanıyorum. Kamerası gayet iyi, kasma donma yok. Tasarımı da oldukça hoş bence. Tavsiye ederim.

Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum genel itibariyle memnunum ancak şarj problemi var bir gün boyunca hiç yetmiyor ışığı yarıdan az genelde ama yine de şarjı çabuk bitiyor bunun dışında başka hiç bir problemi yok çok seri bir telefon :+1:

edirne_lee' Alıntı:
Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum genel itibariyle memnunum ancak şarj problemi var bir gün boyunca hiç yetmiyor ışığı yarıdan az genelde ama yine de şarjı çabuk bitiyor bunun dışında başka hiç bir problemi yok çok seri bir telefon :+1:

powerbank almak şart oldu o zaman

TELEFON BUGÜN GELDİ....

genel yorum için erken ama ilk izlenimim olumlu....çok hızlı bir telefon....ama şarjı çabuk bitiyor gibi geldi bana...
kamerası harika...fotolar net....arka kapak değişebiliyor....şarj bataryası da öyle...hatta yedek kapak bile yolladılar..

Batarya konusunda ben de ayni dusunuyorum ama kamerasi hizi gercekten super.3 aydir kullaniyorum cok memnunum.

Geri