LG GT540 Optimus

Kodla Büyü

meccal14

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadşlar LG GT540 Optimus cep telefonu kullanıyorum. Android v1.6 iş.sistemi kullanıyor. v2.1 ya da 2.2 ye yükseltmek istiyorum bunu yapan varmı?

arkadaşlar hiç kimse bunu kullanmadımı yardımcı olabilecek yokmu ben bi kaç yerden buldum yapıcam fakat garantiden çıkar bişi olur diye yapmadım...

hocam nokialarda kendi sitesinden güncelleme yapılabiliyor ve garantide sorun olmuyor. acaba LC nin de böyle bir hizmeti varmıdır bir araştırın isterseniz.

hcm lgmobile sitesine baktım fakat henüz bir yazılım güncellemesi yok başka yerlerden buldum yapıcam fakat bişey olur diye korkuyorum açıkcası

henüz lg nin Türkiye için yazılımı mevcut değil 2.1 eclair gelmek üzeredir ama... 1.6 dan memnun değil misin? Ne gibi problem yaşıyorsun ben biraz bilgi sahibiyim ben de garanti dışına çıkmasın diye dışardan rom yüklemedim.

.Kaf-Kef.' Alıntı:
http://alternatifblog.com/2010/11/01/lg-gt-540-optimusu-android-2-1e-guncelleyin/ güncelleme sorunsuz çalıştı şimdilik.
hcm bende burdan indirdim fakat yazılım güncelleme yaparken başında hata veriyor ve sistem sonlandırılıyor. vistaylada win7 ilede aynı sorun verdi?

hocam adımları takip ederseniz rom atmak için bellek kartında bi ayar vardı ben aldım direk kutudan cıkarıp güncellem yaptım pilini şarj ettikten sonra .

Geri