LG nexus 4 aldim izlenimlerim

Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Teknosadan 950 liraya arti 50 TL hediye cekiyle LG nexus 4 aldim. İzlenimlerim şöyle
Bir kere hizina hayran kaldim yağ gibi kayıyor resmen
İdeal büyüklükte ele tam oturuyor
16 GB alanı var ama yeterli
Sarzi normal düzeyde ne iyi ne kotu
Tasarım olarak harika kalbin gibi gözüküyor ama değil
Biraz isinma oluyor ama abartili değil
Ama telefona asik oldum resmen herkese tavsiye ederim
4.7" ekran
Dört çekirdek işlemci
2 GB RAM
2100 battary
Bu fiyata daha ne olsun...
Üstelik 4.4 kitkat güncellemesi hemen geldi

ben de lg p705 kullanıyorum arada 2 oda duvar var.Smart tv internet ve notebook çok iyi çekiyor.LG iyidir.Hayırlı olsun

hayırlı olsun çok memnun kalacağınıza eminim. 1 senelik nexus 4 kullanıcısıyım. hatta türkiyeye ilk geldiğinde alanlardanım. özellikle bekledim ve aldım. son derece memnunum. dört çekirdek işlemci, 2 gb ram, güncellemeleri anında alması (şu an 4.4.2 yüklü) ve google'ın resmi cihazı olma özelliği sayesinde hiçbir durumda ne uyumsuzluk ne de stabilite sorunu yaşamazsınız. fakat ekran ve kamera kalitesi konusunda samsung ürünlerinin biraz gerisinde kalıyor. bunlar benim için ikinci planda olduğu için tercihimi nexus 4ten yana kullanmıştım. yine alacak olsam nexus serisine yönelirim. ısınma sorunu daha çok oyun oynarken gösterir kendini fakat bu her cihaz için geçerli zaten

bende de G2 var piyasanın en iyisi diyebilirim,stabil çalışan,donmayan ve inanılmaz hızlı,mükemmel şarj süresi. tavsiye ederim.

g2, nexus, gm discovery ; fiyat sıralaması , üçü de fiyatına göre kaliteli telefon ama bütçem düşük olduğu için discovery aldım :) hayırlı olsun...

only61' Alıntı:
Teknosadan 950 liraya arti 50 TL hediye cekiyle LG nexus 4 aldim. İzlenimlerim şöyle
4.7" ekran
Dört çekirdek işlemci
2 GB RAM
2100 battary

Sayın hocam garantisi hakkında bilgi verebilir misiniz?

seventyseven' Alıntı:
bende de G2 var piyasanın en iyisi diyebilirim,stabil çalışan,donmayan ve inanılmaz hızlı,mükemmel şarj süresi. tavsiye ederim.

hocam g2 16 gb mı? sistem bunun ne kadarını kullanıyor?

16 GB'lık G2 10.5 GB boş alan ile gelir...
32 GB'lık G2 24 GB boş alan ile gelir...

Özet : LG G2 candır...

joombal' Alıntı:
only61' Alıntı:
4.7" ekran
Dört çekirdek işlemci
2 GB RAM
2100 battary

Sayın hocam garantisi hakkında bilgi verebilir misiniz?

LG GARANTİLİ

bende istanbulbilişimden 950tl ye aldım 10 gün önce herşeyiyle mükemmel bir telefon ancak yaşadığım sorunu yazayım ; kutu içinden şarj aleti olarak bir usb kablo , bir Amerikan priz(3 uçlu olan) ,birde bunun dönüştürücüsü çıktı hepsini uç uca takınca değil şarj aleti sanarsın uzay mekiğinin kumanda kolu :) mesaj attım müşteri hizmetlerine dalga geçer gibi orjinali o diye dönüş yaptılar. Neyse dedim gittim bir tane şarj aleti aldım.Bu seferde telefon kendi kendine kapanıyor %90 şarjı olsa bile 4 kez yaptı şimdiye kadar. Acaba benim bilmediğim bir bekleme özelliği mi var diyecem ama sanmıyorum.
Sizce ne yapmalıyım. Garanti kapsamında geri mi göndersem.

Bende o dediğin dönüştürücü yok normal sarz aleti cikti hicbir sorun yasamadim İstanbul bilişim sakat bi yer kimbilir hangi mali sattilar sana

bu kapanma sorunu uygulamalardan mıdır, android 4.4 den mi yada kendinden mi bir bilginiz var mıdır hocam?

phileo' Alıntı:
bu kapanma sorunu uygulamalardan mıdır, android 4.4 den mi yada kendinden mi bir bilginiz var mıdır hocam?
Hocam yüklediğiniz bir uygulamadan kaynaklanabilir. Bende de olmuştu.

phileo' Alıntı:
bende istanbulbilişimden 950tl ye aldım 10 gün önce herşeyiyle mükemmel bir telefon ancak yaşadığım sorunu yazayım ; kutu içinden şarj aleti olarak bir usb kablo , bir Amerikan priz(3 uçlu olan) ,birde bunun dönüştürücüsü çıktı hepsini uç uca takınca değil şarj aleti sanarsın uzay mekiğinin kumanda kolu :) mesaj attım müşteri hizmetlerine dalga geçer gibi orjinali o diye dönüş yaptılar. Neyse dedim gittim bir tane şarj aleti aldım.Bu seferde telefon kendi kendine kapanıyor %90 şarjı olsa bile 4 kez yaptı şimdiye kadar. Acaba benim bilmediğim bir bekleme özelliği mi var diyecem ama sanmıyorum.
Sizce ne yapmalıyım. Garanti kapsamında geri mi göndersem.
hocam artık apple ürünleri de dahil çoğu cihaz bu şekilde. usbden şarj da oldukları için bence üretici olması gerekeni yapmış. usb kablosunu ister veri aktarımı için ister şarj cihazına bağlayıp şarj etmek için kullanıyorsunuz. sizin hatanız istanbulbilisimden almak olmuş. o üçkağıtçılar paralel ithalatla getirdikleri için neresi uygunsa oradan getiriyorlar dolayısıyla size gelen cihaz da amerikan priz olarak gelmiş demekki. normalde şarj cihazı şudur:
stecker_nexus44.jpg

hocam kasasi plastik mi aliminyum mu, saglamligi nasil sizce ben s4 kullaniyorum malum pek saglam degil o yuzden gozumden dustu

kaybil' Alıntı:
hocam kasasi plastik mi aliminyum mu, saglamligi nasil sizce ben s4 kullaniyorum malum pek saglam degil o yuzden gozumden dustu
plastik kasalı hocam araştırırsan en çok şikayet edilen özelliği düştüğünde kırılma çatlama yapabiliyor.

Bendeki şarj aleti de resimdeki gibi hocam.

Ekli dosyalar

• IMG-20131220-WA0000.jpg
    IMG-20131220-WA0000.jpg
    361 KB · Görüntüleme: 1,044
Geri