LG notebook uma FORMAT ATAMIYORUM

Kodla Büyü
Bilgisayarıma NE format atabiliyorum nede pardus kurabiliyorum Harddisk tek bölüme ayrılmış sadece C var Bendede XP yüklü bu nedenden dolayı PARDUS yüklenemiyor biliyorum ama PC ye formatda atamıyorum BİOS dan ayarları Yapıyorum Orjinal XP CD mi biligsayara takıyorum "CD den önyükleme için bir tuşa basın" Diyor bende basıyorum siyah ekran çıkıyor ve şu yazıyor "Kur Bilgisayarınızın Donanımını İnceliyor..."Diyor ve ben bekliyorum 5DK sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor yinne "CD den önyükleme için bir tuşa basın" Diyor ve ben tuşa basıyorum yine "Kur bilgisayarınızın donanımı inceliyor" diyor.Yani Format Atamıyorum bilgisayarıma :( ne yapabilirim lütfen yardım edin

hocam ben de hp laptop a format atıp xp kurmaya çalışmıştım ama normal xp cd siyle olmamıştı. laptopun sata driver ını bulup nLite programı ile xp kurulum cd sine bu sata driverı entegre ettim. yeni oluşturduğum xp cd si ile ancak xp yi kurabildim. siz de bi deneyin...

DİSK hatalarını denetle dedim 2 saatte denetledi ama şimdide PC yi yeniden başlattığımda bişi Çıkıyo Harrdisk 213124Q1&23: Gibi bişiler yazıyo Warning yazıyo flan alttada f1 e basınca devam edersiniz yazıyo basıyorum devam ediyor ama şimdi sorun nedir anlayamadım bendeki CD bilgisayarın kendi orjinal CD si CD çalışıyor ama Format atamıyorum :S

Geri